Mindfulness aandachttraining in Zwolle

De MindfulnessFabriek Zwolle

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9.5

Keurmerk stichting Mind4Life

Mindfulness helpt je stress te verminderen, te ontspannen en te accepteren

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt aanleren door de mindfulness training van De MindfulnessFabriek Zwolle te volgen. Deze mindfulness training of aandachttraining bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten, waarbij je (o.a.) handvaten krijgt aangereikt om 'mindful' te kunnen leven. Door een mindfulness training bij ons te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen mindfulness training volgt.

Je volgt mindfulness training in principe in een groep, maar je kunt mindfulness bij ons ook individueel of samen met je partner of vriend(in) aanleren. De MindfulnessFabriek werkt uitsluitend met hoger opgeleide professionele mindfulness trainers die gecertificeerd zijn door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN.

Bekijk onze trainingen

Met De MindfulnessFabriek Zwolle van stress naar acceptatie en ontspanning

Wist je dat je mindfulness training van De MindfulnessFabriek vergoed kunt krijgen via je zorgverzekering? Ook zijn er veel werkgevers die een mindfulness training voor hun medewerkers willen betalen, omdat mindfulness bewezen effectief is bij stress en stress-gerelateerd klachten. Denk hierbij ook aan het persoonlijk budget! Wij kunnen je werkgever ook adviseren.

Mindfulness helpt je stress te verminderen, rust te creëren en de regie in je leven weer te pakken. De MindfulnessFabriek Zwolle is gevestigd net buiten het centrum van Zwolle - gratis parkeren - en trekt ook veel deelnemers vanuit de regio. Bel of mail vrijblijvend met ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Zwolle - Mindfulness vervolgtraining

Mindfulness vervolgtraining Zwolle vrijdagavond 6 oktober

Mindfulness vervolgtraining van 6 weken; een verdieping van mindfulness training.

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training maandagavond 6 november

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagochtend 8 november

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 9 november

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico.

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Eigen bijdrage vanaf €80 • Geen eigen risico.

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Eigen bijdrage vanaf €10 per sessie • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine
inschrijven info advies

Team Zwolle

Roos Barthels - MindfulnessFabriek
Roos Barthels
Roos Barthels is therapeut en trainster; mindfulness, acceptatie en ontspanning zijn kernwoorden in haar werk. Weer grond onder je voeten voelen, beseffen dat je grip kan krijgen op je eigen leven en merken dat bewuste keuzes direct een positief effect hebben op jou en je omgeving. VMBN Reg. 2015703
Harrie Kolsteeg - MindfulnessFabriek
Harrie Kolsteeg
Harrie Kolsteeg is psycholoog met als specialisme stress en burn-out. Hij is oprichter van De MindfulnessFabriek en StressWise, toonaangevende organisaties van psychologen en andere professionals in de zorg. Doel: samen naar meer bewustzijn, ontspanning en acceptatie. VMBN Cat.1 Reg. 2014529
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
De MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers lid van VMBN (liefst Cat.1) met een therapeutische achtergrond, zoals psychologen en andere zorg-professionals, die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 06 81 885 692
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek ZWOLLE
  • Dominicanenklooster
  • Assendorperstraat 29
  • 8012 DE Zwolle