Mindfulness aandachttraining in Zwolle

MindfulnessFabriek Zwolle

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Mindfulness helpt je stress te verminderen, te ontspannen en te accepteren

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt aanleren door de mindfulness training van De MindfulnessFabriek Zwolle te volgen. Deze mindfulness training of aandachttraining bestaat uit acht wekelijkse bijeenkomsten, waarbij je (o.a.) handvaten krijgt aangereikt om 'mindful' te kunnen leven. Door een mindfulness training bij ons te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen mindfulness training volgt.

Je volgt mindfulness training in principe in een groep, maar je kunt mindfulness bij ons ook individueel of samen met je partner of vriend(in) aanleren. De MindfulnessFabriek werkt uitsluitend met hoger opgeleide professionele mindfulness trainers die gecertificeerd zijn door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN.

Bekijk onze trainingen

Met MindfulnessFabriek Zwolle van stress naar acceptatie en ontspanning

Wist je dat je mindfulness training van MindfulnessFabriek vergoed kunt krijgen via je zorgverzekering? Ook zijn er veel werkgevers die een mindfulness training voor hun medewerkers willen betalen, omdat mindfulness bewezen effectief is bij stress en stress-gerelateerd klachten. Denk hierbij ook aan het persoonlijk budget! Wij kunnen je werkgever ook adviseren.

Mindfulness helpt je stress te verminderen, rust te creëren en de regie in je leven weer te pakken. De MindfulnessFabriek Zwolle is gevestigd in het centrum van Zwolle en trekt ook veel deelnemers vanuit de regio. Bel of mail vrijblijvend met Jennifer of Arjen; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Zwolle - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 31 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Zwolle - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 2 april

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Zwolle - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Zwolle - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine
inschrijven info advies

Team Zwolle

Diny - MindfulnessFabriek
Diny
Diny is mindfulnesstrainer en coach. Ze heeft jarenlange ervaring in begeleiding bij volwassenen. Haar levenservaring biedt je alle vertrouwen en ruimte om vanuit je eigenheid nieuwe ervaringen op te doen. Diny nodigt je uit om in een veilige sfeer je kwaliteit van leven te hervinden. VMBN Cat.1 Reg. 2017922
Mariëtte - MindfulnessFabriek
Mariëtte
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 038 20 22 466
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek ZWOLLE
  • Bloemendalstraat 7
  • 8011 PJ Zwolle
Bekijk de agenda →