Betere focus, timemanagement en efficiënter werken

Wij werken aan werkgeluk in jouw bedrijf of organisatie. Maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks. Met een abonnement Friendly Reminders kun je je medewerkers en collega’s fris en geïnspireerd houden. Friendly reminders zijn begeleide ochtendmeditaties met reflecties, affirmaties, visualisaties en mindfulness oefeningen. Een dagelijks of wekelijks stukje mentale hygiene dat verfrist en inspireert. En ook regelmatig praktische kennis aanreikt op het gebied van focus, timemanagement en efficiënt werken. Het doel van deze online sessies is om medewerkers vanaf hun (thuis-)werkplek gezamenlijk in de gelegenheid te stellen om de werkdag fris te starten of op een later moment op de dag even uit de sleur te stappen en op te laden. Zich weer fris en energiek te voelen en het gevoel van verbondenheid weer even te ervaren.

Abonnement friendly reminders

Start de werkdag met een mindful moment. Gun jezelf dat ene moment van de dag van rust, ontspanning en reflectie om vervolgens energiek aan de slag te gaan. Door samen met je collega’s eerder te beginnen, start je slim en neem je meer rust en overzicht mee in je (werk-)dag.

Abonnement Friendly reminders van MindfulnessFabriek

Heb je interesse in maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse meditaties?

Laat het ons dan weten. Onze Friendly Reminders geven je medewerkers de nodige rustmomenten, inspiratie en energie. Ze zijn toegankelijk en eenvoudig in het gebruik, en gemakkelijk en efficiënt in te zetten. En bovendien hoog gewaardeerd; ze dragen echt bij aan het werkplezier en het werkgeluk van je mensen. Wij hosten de online sessies onder andere via Zoom, Microsoft Teams, GoToMeeting, WebinarGeek, Google Meet en Skype. Maak je gebruik van andere videosoftware, dan implementeren wij eenvoudig de software in onze systemen. De abonnementen zijn flexibel in te richten en te combineren met workshops en trainingen. Informeer naar de mogelijkheden bij onze accountmanager Harrie Zonneveld.

Contact
Gun je medewerkers en collega's georganiseerde rustmomenten met een zakelijk mindfulness abonnement

Neem nu contact op met onze accountmanager