Inhoud

In de workshop werkprivé-balans leren deelnemers om bewust te worden van wat er speelt, wat belangrijk is en leren keuzes te maken. Hierdoor ontdek welke vaardigheden je dient te ontwikkelen, zoals assertief zijn en onderhandelen. Kortom: je ontvangt de tools om de juiste balans tussen werk en privé terug te vinden en te behouden.

Doel

Na het volgen van deze workshop weten deelnemers hoe ze succesvol in balans kunnen blijven:

  • Leren omgaan met de druk van presteren;
  • Vinden van de juiste balans tussen werk, zorgtaken en je vrije tijd;
  • Opmaken van een persoonlijk balansplan.

Werkprivé-balansplan

In dit plan beschrijf je wat je nodig acht om de balans te vinden én nog belangrijker: te behouden.

Deskundig én mens

MindfulnessFabriek is onderdeel van StressWise Nederland, de grootste aanbieder van mindfulness en ACT, Acceptatie en Commitment Therapie. MindfulnessFabriek richt zich op het versterken van individuele veerkracht, zodanig dat de deelnemers op een stressbestendige, flexibele en creatieve manier leren omgaan met werkdruk, verantwoordelijkheden en verandering.

Meer dan 20.000 mensen hebben een coach-traject, training of workshop via StressWise en MindfulnessFabriek gevolgd. Met meer dan 40 trainers, coaches en therapeuten en een eigen opleidingsinstituut – StressWise Academy – hebben wij ruime kennis en ervaring op het gebied van coachen en trainen in mindfulness en ACT.

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Contact
Meer informatie over deze workshop?

Neem contact op met de servicedesk.