Workshop WerkGeluk en Mindfulness

Iedereen wil graag gelukkig zijn in het werk. Het woord werkgeluk kom je tegenwoordig overal tegen. Maar wat is het eigenlijk? En hoe bereik je het? Ga met deze workshop actief aan de slag en kom er achter wat WerkGeluk betekent voor jou en je team.

Neem direct contact op

Programma van de Workshop WerkGeluk en Mindfulness

De essentie van deze workshop is gericht op Waarde(n)vol werken. Wij leren jou JA te zeggen tegen dat wat jij belangrijk vindt. Je maakt kennis met nieuwe inzichten en wordt je bewust van je eigen keuzeruimte. Kenmerkend is de laagdrempeligheid en de nuchterheid, zonder zweverig gedoe. Onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Vooruitkomen door even stil te staan;
  • Het verschil tussen werktevredenheid en WerkGeluk;
  • Van werkdruk naar WerkGeluk;
  • Aandacht management.
Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Team Workshop WerkGeluk en Mindfulness
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is opgeleid als Hotelmanager en Facility Manager en heeft diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd op het gebied van Mindfulness en ACT. Sinds 2016 is ze in de hoogste categorie geaccrediteerd bij VMBN, de beroepsvereniging voor trainers van mindfulness-based programma’s. Dorien werkt bij ons als trainer en programmamanager. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van masterclasses, trainingen en e-learning modules om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te vergroten. (Meer) Zelforganiserend gedrag staat hierin centraal. Zij doet dit omdat de vaardigheden van mindfulness en ACT haar enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ze haar tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wenst zij ook anderen toe.
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Henriëtte
Henriette is (online) mindfulness trainer, WerkGeluk coach en tevens een ervaren therapeut. Zij heeft ervaren dat vertrouwen hebben in jezelf een van de belangrijkste voorwaarden is voor plezier en geluk in je werk. Zij deelt deze kennis in haar trainingen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 20171078
Arjen
Arjen Hartsema daagt als ervaren trainer en teamcoach mensen uit om met humor, nuchterheid en een frisse blik naar het leven te kijken. Arjen geeft B2B-traingen in groepsverband, coacht leidinggevenden en is directeur van MindfulnessFabriek. Zie ook www.arjenhartsema.nl VMBN Reg. 2016892

Ben je geïnteresseerd in een Workshop WerkGeluk en Mindfulness?

Bel of mail ons vrijblijvend. We hebben reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land, incompany en online. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

Neem contact op met Harrie

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor meer werkgeluk met een mindfulness workshop Werkgeluk

Neem nu contact op met onze accountmanager