Workshop StressManagement en Mindfulness

Het managen van stress en stressvolle situaties is belangrijker dan ooit. In onze moderne maatschappij waar de economie 24 uur per dag doordendert en waar de concurrentie steeds moeilijker op afstand is te houden, is het goed managen van stress in je bedrijf of organisatie van cruciaal belang. Zeker ook nu veel mensen thuiswerken is een juiste mindset bij je mensen van het hoogste belang. De workshop Stressmanagement en Mindfulness biedt je mensen de juiste tools en handvaten om stress te verminderen en burn-out op afstand te houden.

Neem direct contact op

Programma Workshop StressManagement en Mindfulness

In de workshop Stressmanagement wordt de theorie rondom stress uit de doeken gedaan en wordt uitgelegd wat wel en niet werkt. Er worden praktische oefeningen aangeleerd die de deelnemers direct kunnen toepassen, op het werk én thuis. Op een laagdrempelige en nuchtere manier. Onder meer de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het nut van aandacht;
  • Waarom druk zijn voor watjes is;
  • De rode draad in bekende managementmodellen;
  • Praktische tips en diverse oefeningen voor op het werk.
Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Team Workshop StressManagement en Mindfulness
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is opgeleid als Hotelmanager en Facility Manager en heeft diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd op het gebied van Mindfulness en ACT. Sinds 2016 is ze in de hoogste categorie geaccrediteerd bij VMBN, de beroepsvereniging voor trainers van mindfulness-based programma’s. Dorien werkt bij ons als trainer en programmamanager. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van masterclasses, trainingen en e-learning modules om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te vergroten. (Meer) Zelforganiserend gedrag staat hierin centraal. Zij doet dit omdat de vaardigheden van mindfulness en ACT haar enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ze haar tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wenst zij ook anderen toe.
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Henriëtte
Henriette is (online) mindfulness trainer, WerkGeluk coach en tevens een ervaren therapeut. Zij heeft ervaren dat vertrouwen hebben in jezelf een van de belangrijkste voorwaarden is voor plezier en geluk in je werk. Zij deelt deze kennis in haar trainingen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 20171078

Ben je geïnteresseerd in een incompany of online Workshop StressManagement en Mindfulness?

Bel of mail ons vrijblijvend. MindfulnessFabriek heeft reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land of incompany. Hiervoor is slechts een ruimte met stoelen waar tafels verplaatst kunnen worden vereist. Daarnaast is een presentatiescherm met internettoegang gewenst. Evenals koffie en thee. MindfulnessFabriek regelt de rest. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

Neem contact op met Harrie

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor minder werkdruk met een mindfulness workshop

Neem nu contact op met onze accountmanager