Workshop Mindful Werken

Je kent het wel, je zit urenlang gespannen achter je computer te werken. Je verricht veel denkwerk, de pauze schiet erbij in. Dit nog even afmaken, door naar het volgende overleg. Je wordt geleefd door de waan van de dag. Stress loert om de hoek. De clichés rond de work-lifebalance vliegen ons om de oren en timemanagement vormt de zogenaamde oplossing tot al je problemen. Wat is hier nu eigenlijk van waar? En valt tijd wel te managen? Leer mindful pauzeren en nieuwe kennis en inzichten op te doen. Om te investeren in je eigen veerkracht en vitaliteit zet je je focus voor de komende periode weer helemaal op scherp. Leer hoe je werkstress de baas wordt en maak een overzicht van jouw persoonlijke doelen en acties.

Neem direct contact op

Programma Workshop Mindful Werken

De essentie van workshop mindful werken is dat je gefundeerde en praktische oefeningen krijgt aangereikt die je meteen in je dagelijkse leven kunt toepassen (zakelijk en privé). Kenmerkend is de laagdrempeligheid en de nuchterheid, zonder zweverig gedoe.

  • routines en patronen;
  • focus en reflectie;
  • waarom druk zijn voor watjes is;
  • de rode draad uit bekende managementmodellen;
  • ontwikkelen van veerkracht en vitaliteit;
  • praktische tips en diverse oefeningen voor op het werk en thuis.
Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Team Workshop Mindful Werken
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Bree
Bree is (online) ervaren mindfulness, Compassie trainer en ACT trainer. In haar werk combineert ze de kracht van aandacht met haar jarenlange ervaring in de hulpverlening en in het ontwikkelen van programma's op het gebied van stressreductie en ontspanning. Openheid, mildheid en acceptatie zijn hier de sleutel worden. De deelnemers beschrijven haar werkwijze als warm, helder en betrokken. VMBN cat.1 reg. 20171133
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Dorien
Dorien is opgeleid als Hotelmanager en Facility Manager en heeft diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd op het gebied van Mindfulness en ACT. Sinds 2016 is ze in de hoogste categorie geaccrediteerd bij VMBN, de beroepsvereniging voor trainers van mindfulness-based programma’s. Dorien werkt bij ons als trainer en programmamanager. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van masterclasses, trainingen en e-learning modules om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te vergroten. (Meer) Zelforganiserend gedrag staat hierin centraal. Zij doet dit omdat de vaardigheden van mindfulness en ACT haar enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ze haar tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wenst zij ook anderen toe.

Ben je geïnteresseerd in een incompany of online Workshop Mindful Werken?

Bel of mail ons vrijblijvend. MindfulnessFabriek heeft reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land of incompany. Hiervoor is slechts een ruimte met stoelen waar tafels verplaatst kunnen worden vereist. Daarnaast is een presentatiescherm met internettoegang gewenst. Evenals koffie en thee. MindfulnessFabriek regelt de rest. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

Neem contact op met Harrie

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor minder werkdruk met een mindfulness workshop

Neem nu contact op met onze accountmanager