coach stress burnout management

Workshop Kennismaken met Mindfulness

Deze praktische workshop is een toegankelijke en ervaringsgerichte introductie in mindfulness. Mindfulness is een methodiek waarbij de aandacht wordt getraind. In deze workshop ervaren de deelnemers wat mindfulness voor hen kan betekenen in het dagelijks leven en de dagelijkse werkzaamheden. De deelnemers gaan zelf actief aan de slag met mindfulness oefeningen. Ook is er ruimte voor vragen. De workshop is ingebed in een theoretisch en wetenschappelijk kader en kan worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Praktisch en flexibel.

Neem direct contact op

Programma Workshop Kennismaken met Mindfulness

In de workshop Kennismaken met Mindfulness leren de deelnemers verschillende mindfulness oefeningen die ze kunnen toepassen in hun dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. Bij MindfulnessFabriek brengen we mindfulness op een laagdrempelige en nuchtere manier, in de vorm van aandachttraining. De workshop wordt in een zakelijke context gepresenteerd, zodat de deelnemers begrijpen hoe ze mindfulness in hun werkomgeving positief en resultaatgericht kunnen inzetten. Ook is er aandacht voor het principe (de werking) van mindfulness en wetenschappelijk onderzoek. De workshop wordt afgesloten met praktische tips en een vragenrondje.

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Team Workshop Kennismaken met Mindfulness
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is opgeleid als Hotelmanager en Facility Manager en heeft diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd op het gebied van Mindfulness en ACT. Sinds 2016 is ze in de hoogste categorie geaccrediteerd bij VMBN, de beroepsvereniging voor trainers van mindfulness-based programma’s. Dorien werkt bij ons als trainer en programmamanager. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van masterclasses, trainingen en e-learning modules om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te vergroten. (Meer) Zelforganiserend gedrag staat hierin centraal. Zij doet dit omdat de vaardigheden van mindfulness en ACT haar enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ze haar tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wenst zij ook anderen toe.
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Henriëtte
Henriette is (online) mindfulness trainer, WerkGeluk coach en tevens een ervaren therapeut. Zij heeft ervaren dat vertrouwen hebben in jezelf een van de belangrijkste voorwaarden is voor plezier en geluk in je werk. Zij deelt deze kennis in haar trainingen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 20171078
coach stress burnout management

Ben je geïnteresseerd in een incompany of online Workshop Kennismaken met Mindfulness?

Bel of mail ons vrijblijvend. MindfulnessFabriek heeft reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land of incompany. Hiervoor is slechts een ruimte met stoelen waar tafels verplaatst kunnen worden vereist. Daarnaast is een presentatiescherm met internettoegang gewenst. Evenals koffie en thee. MindfulnessFabriek regelt de rest. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

Neem contact op met Harrie

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor minder werkdruk met een mindfulness workshop

Neem nu contact op met onze accountmanager