Wetenschappelijk onderbouwd

WorkplaceMT is ontwikkeld binnen het Oxford Mindfulness Centre om een oplossing te bieden voor de werk gerelateerde uitdagingen van professionals binnen het hedendaagse Westerse bedrijfsleven. Het effect:

  • Energiekere, vitalere en gezondere werknemers
  • Meer ontspannen en effectievere werksfeer
  • Verbeterde communicatie en onderlinge samenwerking
  • Meer creativiteit, van waaruit meer innovativiteit ontstaat
Mindfulness meten dashboard

Branded online leeromgeving en app

Wij leveren een leeromgeving waarin alle materialen voor de training beschikbaar zijn. Deze omgeving bevat vragenlijsten zodat we de effecten van de training kunnen meten, oefeningen, video’s, tips en inspiratie. Oefeningen worden ook aangeboden via een app. Je kunt (een stijging van) werkgeluk op deze manier terugzien in de cijfers. En uiteraard ervaren op de werkvloer. Meer plezier, verbondenheid en commitment. Dát is waar wij ons iedere dag opnieuw sterk voor maken.

Team WorkplaceMT
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is opgeleid als Hotelmanager en Facility Manager en heeft diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd op het gebied van Mindfulness en ACT. Sinds 2016 is ze in de hoogste categorie geaccrediteerd bij VMBN, de beroepsvereniging voor trainers van mindfulness-based programma’s. Dorien werkt bij ons als trainer en programmamanager. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van masterclasses, trainingen en e-learning modules om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te vergroten. (Meer) Zelforganiserend gedrag staat hierin centraal. Zij doet dit omdat de vaardigheden van mindfulness en ACT haar enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ze haar tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wenst zij ook anderen toe.
Arjen
Arjen Hartsema daagt als ervaren trainer en teamcoach mensen uit om met humor, nuchterheid en een frisse blik naar het leven te kijken. Arjen geeft B2B-traingen in groepsverband, coacht leidinggevenden en is directeur van MindfulnessFabriek. Zie ook www.arjenhartsema.nl VMBN Reg. 2016892
Mariëtte
Mariëtte is zeer ervaren als (online) mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
MindfulnessFabriek geeft mindfulness trainingen incompany, zoals bij PostNL en UWV

Start met Workplace mindfulness training

Creëer een wendbare en innovatieve werkomgeving met WorkplaceMT. Maak werk van het versterken en ontwikkelen van het ‘human potential’ binnen jouw organisatie. Leer je collega’s mindfulness toe te passen op de werkvloer in een periode van zes weken. Iedere week leren ze weer nieuwe technieken die gaan over persoonlijk leiderschap, focus en veerkracht. Deze technieken kunnen linea recta in de dagelijkse praktijk worden toegepast.

Naast onze incompany groepsmogelijkheden, kunnen individuele medewerkers in het hele land op open inschrijving deelnemen aan een van de groepstrainingen die wij aanbieden op onze locaties en online. Vanzelfsprekend behoort een individueel WorkplaceMT traject tevens tot de mogelijkheden.

Ben je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd in WorkplaceMT? Kom vandaag nog in contact met één van onze WorkplaceMT trainers.

Contact
Hogere productiviteit en meer werkgeluk op de werkvloer met de officiële Workplace Mindfulness Training.

Neem nu contact op met onze accountmanager