Webinar Mindful Werken

Webinar Mindful Werken is een wetenschappelijk onderbouwde en bewezen effectieve methode om duurzame inzetbaarheid, productiviteit en het algeheel welzijn van medewerkers binnen organisaties te verhogen. Dit webinar is ontwikkeld binnen Oxford University om een oplossing te bieden voor werk gerelateerde uitdagingen van professionals binnen hedendaagse westerse bedrijven.

Het blijkt dat medewerkers na het volgen van dit webinar:

  1. Beter en duurzamer voor zichzelf zorgen;
  2. Minder last hebben van stress;
  3. Makkelijker en effectiever communiceren;
  4. Regie krijgen over eigen focus en aandacht.

Programma webinar Mindful Werken

Het webinar biedt onmisbare inzichten en handvatten om deze tijd gezond en vitaal door te komen en tegelijk productief te zijn. Mindful Werken is gemakkelijk in te passen in een (thuis)werkdag. Het webinar volgt al te organiseren met één sessie van 60 minuten. Er is geen maximum qua deelnemers. Het is met name geschikt voor ondernemingen, bedrijven en organisaties die medewerkers wil ondersteunen om gezond en vitaal te blijven.

Het kunnen aansluiten bij dit webinar is erg eenvoudig. Je hebt alleen een computer met webcam (smartphone, tablet) en een goede internetverbinding nodig. Wij verzorgen de uitnodigingslink en zullen er zorg voor dragen dat het webinar op een later moment nog terug te bekijken is.

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Contact
Meer informatie over dit webinar?

Neem contact op met onze accountmanager.