Inhoud

In het webinar ‘kennismaken met mindfulness’ leren de deelnemers verschillende mindfulness oefeningen die ze kunnen toepassen in hun dagelijks leven, zowel zakelijk als privé. MindfulnessFabriek staat erom bekend mindfulness op een laagdrempelige en nuchtere manier aan te leren. We zetten de methodiek in deze webinar in een zakelijke context neer, zodat de deelnemers begrijpen hoe ze mindfulness in hun werkomgeving kunnen gebruiken. Ook is er aandacht voor het principe (de werking) van mindfulness en wetenschappelijk onderzoek. Het webinar wordt afgesloten met praktische tips en een vragenrondje.

Doel

Is mindfulness een hype of voegt het echt iets toe? En wat voegt het dan toe? Met het webinar verkrijgen de deelnemers inzicht in het hoe en waarom van mindfulness. Vanuit de ervaring kunnen zij voor zichzelf bepalen of ze ermee aan de slag willen of dat zij liever andere methodieken toepassen om met werkdruk om te gaan. Het kan daarom gezien worden als een degelijke voorbereiding op de wetenschappelijk bewezen MBSR training (Mindfulness Based Stress Reduction).

Resultaat

– Basiskennis over mindfulness
– Kennis van ‘de automatische piloot’
– Weten hoe aandacht werkt
– Ontwikkelen van focus
– Begrijpen dat zelfzorg de basis is voor prestaties
– Onderkennen van het belang van aandachtige communicatie

StressWise

MindfulnessFabriek is onderdeel van StressWise Nederland, de grootste aanbieder van mindfulness en ACT, Acceptatie en Commitment Therapie. StressWise richt zich op het versterken van individuele veerkracht, zodanig dat de deelnemers op een stressbestendige, flexibele en creatieve manier leren omgaan met werkdruk, verantwoordelijkheden en verandering. Meer dan 20.000 mensen hebben een coach-traject, training, webinar of workshop bij StressWise en MindfulnessFabriek gevolgd. Bovendien heeft StressWise een eigen opleidingsinstituut, genaamd StressWise Academy. Met meer dan 40 trainers, coaches en ook therapeuten hebben wij ruime kennis en ervaring op het gebied van coachen en trainen in mindfulness en ACT.

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Contact
Meer informatie over deze webinar?

Neem contact op met onze accountmanager.