MindfulnessFabriek zet zich in voor samenleving en planeet

Visie

Werk draagt bij aan de identiteit van het individu en geeft betekenis aan zijn of haar leven. WerkGeluk ligt mede daardoor aan de basis van een zinvol en waardevol bestaan. MindfulnessFabriek gaat voor een wereld waarin werk substantieel bijdraagt aan het Geluk van het individu en de systemen en/of organisaties waartoe zij behoren. Daarom richten wij ons op werknemers, leidinggevenden en organisaties. Wij stimuleren Werk aan Geluk bij medewerkers en zzp-ers. Wij dragen de kennis en vaardigheden van Geef leiding aan Geluk over aan leidinggevenden. Wij implementeren Organiseer Geluk in organisaties.

Vertrouwen

Betrouwbaarheid gaat vooraf aan vertrouwen. Vertrouwen moet je verdienen, langzaam opbouwen en als het vertrouwen beschadigd raakt, is het snel gedaan. Het komt te voet en gaat te paard. Normaal gesproken. MindfulnessFabriek is als een kind. Het kind dat reikt naar Geluk en met een open mind de wereld in kijkt. Het kind dat onvoorwaardelijk vertrouwt en geen boodschap heeft aan een samenleving waarin wantrouwen de norm lijkt. Vertrouwen is een voorwaarde voor kennis en opent met verbondenheid het pad naar meer WerkGeluk.

MindfulnessFabriek geeft in heel Nederland mindfulness trainingen, ook bedrijfstrainingen en workshops

Lessen in levenskunst

Wij bewegen vloeiend mee met de stroom der dingen. In een samenleving waarin rigiditeit en wantrouwen de norm lijkt en vrijwel alles moet worden geregeld en vastgelegd, zijn wij liever de uitzondering door elkaar en de ander niets op te leggen en te vertrouwen in mensen en de toekomst. Doe je met ons mee?