Waarom een workshop mindfulness?

Het langdurig blootstaan aan stress is niet bevorderlijk voor je gezondheid. Het is niet verstandig om deze signalen en spanning niet te lang te negeren. Hoe en op welke manier? We leren je beter leren omgaan met stress. Een workshop van MindfulnessFabriek biedt een passende mix tussen leren ontspannen, omgaan met stress en het opdoen van nieuwe inzichten. Je leert gefundeerde technieken en praktische oefeningen aan die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Bewustwording en herkennen van stressfactoren;
  • Kennismaking met mindfulness en aandacht ontwikkelen;
  • Leren ontspannen en ontstressen;
  • Praktische tips, technieken en diverse oefeningen voor op het werk.

Doelen:

  • Inzicht verkrijgen in hoe ontspanning leidt tot meer productiviteit;
  • Ontwikkelen van de juiste aandacht en vaardigheden om te voelen hoe het met je is en wat je nodig hebt;
  • Vanuit eigen ervaringen geïnspireerd worden om zelf bewuste pauzemomenten te creëren op je werkdag;
  • Leren omgaan met stressvolle situaties en hoge werkdruk.
Wat is stressmanagement

Training

MindfulnessFabriek is de grootste aanbieder van mindfulness en ACT coaching in Nederland. Met onze trainingen en workshop stressmanagement verzorgen wij stress management en stressreductie voor bedrijven en organisaties. Wij richten ons op het versterken van persoonlijke veerkracht, zodanig dat de deelnemers op een stressbestendige, flexibele en creatieve manier om leren gaan met (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering. Inmiddels hebben ruim 20.000 mensen een coachtraject, training of workshop bij ons gevolgd. Met meer dan 30 trainers en een eigen Post-HBO academie hebben wij ruime kennis en ervaring op het gebied van coachen en trainen in ACT psychologie en mindfulness.

Contact
Interesse in een workshop mindfulness?

MindfulnessFabriek verzorgt workshops, trainingen en coaching. Het programma kan op maat worden gemaakt. Nadat we de wensen en doelen in kaart hebben gebracht zal de offerte worden opgesteld.

Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie over onze mogelijkheden.Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.