Het voorkomen van stress en burn-out begint bij het herkennen van stresssignalen bij je medewerkers.

MasterClasses Stresssignalering en Mindful leidinggeven

Heb je als leidinggevende moeite met het herkennen van stress bij je medewerkers? Vind je het lastig om het gesprek aan te gaan en emoties te ‘handelen’? Weet je niet goed hoe je je medewerkers kunt helpen om de stress die zij ervaren te managen? Dan is de masterclass Stresssignalering & Gespreksvoering wat je nodig hebt. Het voorkomen van stress en burn-out begint bij het herkennen van stresssignalen bij je medewerkers. De MasterClass Mindful leidinggeven geeft je de mogelijkheid ontspannen leiding te geven en meer verbinding te ervaren.

Neem direct contact op

 

Deze masterclass heeft als doel om jou als leidinggevende te leren hoe je stresssignalen kunt herkennen en hoe je medewerkers ondersteunt om stress te helpen reduceren.

Leer stresssignalen herkennen, stress reduceren en te verbinden

De MasterClass Stresssignalering & Gespreksvoering heeft als doel om jou als leidinggevende te leren hoe je stresssignalen kunt herkennen en hoe je medewerkers ondersteunt om stress te helpen reduceren. Na deze MasterClass heb je praktische technieken geleerd die je direct helpen bij het (h)erkennen van stress bij anderen en hoe je hierover het gesprek aangaat en uitnodigt voor verdieping. Uniek aan deze opzet is dat je samen met collega leidinggevenden oefent en elkaar tijdens het werk kunt ondersteunen en scherp kunt houden. In de MasterClass Mindful leidinggeven ontwikkel je een ‘mindfulle mindset’ en leer je te verbinden met je medewerkers vanuit rust en zelfvertrouwen. Beide MasterClasses zijn mooi in balans met een passende verhouding theorie, samen oefenen en interactie.

Laat de stress bij je collega's niet oplopen, hiermee voorkom je veel ellende op de werkvloer en onnodige uitval.

Programma MasterClass Mindful leidinggeven

  • Het (h)erkennen van stress bij jezelf
  • Leidinggeven vanuit rust, contact en helderheid in plaats vanuit reactiviteit en je to do-lijst
  • Het nut en de noodzaak van emotionele intelligentie
  • Minder meegesleept worden door emoties en gedachtestromen
  • Oefenen met deze technieken
  • Focus en reflectie ontwikkelen
  • Praktische tips en diverse oefeningen om meteen mee aan de slag te gaan
Bel of mail met Harrie voor meer WerkGeluk en vitaliteit in jouw bedrijf

Neem nu contact op met onze collega Harrie Zonneveld

Harrie helpt je met helder te krijgen wat je nodig hebt en adviseert je eventueel een ander traject dan een MasterClass. Vaak ligt achter de initiële hulpvraag een andere behoefte. Deze wordt helder in het gesprek dat je hebt met Harrie.

1. Neem contact op met Harrie
2. Harrie inventariseert waar je tegenaan loopt en adviseert je
3. Je kiest je traject en bepaalt wanneer je start
4. Je start met een MasterClass of een traject gebaseerd op het advies

Neem contact op met Harrie

En hoe doe jij het als leider, alles onder controle? Of ervaar je zelf stress en afstand bij je collega's. Vertel ons je verhaal. Kom in actie.

‘Tussen hoop en vrees’ laveren hou je niet lang vol

Stress is aan de orde van de dag, heeft vele verschijningsvormen en is vaker subtiel dan overduidelijk aanwezig. Wat gebeurt er als je niet bijtijds de juiste stappen zet om je medewerkers of collega’s te ondersteunen? Waarschijnlijk zijn frustraties, ziekte en langdurige uitval het resultaat. Wacht daar niet op, want dat gaat je veel kosten. En hoe doe jij het als leider, alles onder controle? Of ervaar je zelf stress en afstand bij je collega’s. Vertel ons je verhaal. Kom in actie.

Herken stresssignalen en creëer een ‘mindfulle mindset’

Wil je je medewerkers en collega’s laten floreren? Wil je je zorg voor hen op een hoger niveau tillen en gewaardeerd worden om je persoonlijke en doortastende aanpak? Wil je de menselijke factor binnen je bedrijf of organisatie vertegenwoordigen en tegelijkertijd de productie én het WerkGeluk op de werkvloer verhogen? Wil je zelf goed met stress leren omgaan? Leer dan nu alles over stress wat jij als leidinggevende zou moeten weten.

Maak een afspraak

Laat de stress bij je collega's niet oplopen, hiermee voorkom je veel ellende op de werkvloer en onnodige uitval.

BLIJF MENTAAL VITAAL

Contact
Herken stresssignalen en creëer een 'mindfulle mindset'
Gun je medewerkers en collega's meer WerkGeluk met MindfulnessFabriek

Neem nu contact op met Harrie Zonneveld