Versterk Vitaliteit en WerkGeluk bij je medewerkers

Onze aanpak: toegankelijk online en focus op veerkracht

De start van het traject werd gemarkeerd door vier online kick-off sessies. Hierin hebben de medewerkers kunnen kennismaken met wat mindfulness inhoudt en hoe mentale veerkracht kan worden bereikt. Aansluitend zijn acht online follow-up sessies georganiseerd waarin de thema’s Mindful Pauzeren en Mindful Timemanagement (MindManagement) centraal hebben gestaan.

Het traject werd afgesloten met individuele aandacht voor medewerkers. Om de organisatie hiervan overzichtelijk, soepel en met respect voor de privacy van de betrokken medewerkers te laten verlopen heeft MindfulnessFabriek voor Cushman & Wakefield een online platform ontwikkeld waar medewerkers 1-op-1 check-in gesprekken konden inplannen met de Stress- en WerkGeluk coaches.

Samen met de mindfulness webinars zijn de check-in gesprekken als totaalpakket in één keer gelanceerd binnen de organisatie.

Neem contact op

De ervaring van de klant: een sterk partnership

Fiona van Aken, Head of Human Resources: ‘In januari 2021 hebben wij aangeklopt bij MindfulnessFabriek. Vanuit een sterk partnership zijn wij samen opgetrokken en hebben een voor Cushman & Wakefield aansprekende manier gevonden om thema’s als mental issues en werk-privébalans bespreekbaar te maken.’

Neem contact op

 

De route naar een prettige samenwerking verloopt in 4 stappen
Wil je meer energie en juist minder stress in je organisatie, neem dan contact op
  • Meer geluk
  • Meer aandacht
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Minder angst
1. We verduidelijken direct je hulpvraag

Na het invullen van ons online-formulier neemt onze collega Harrie Zonneveld contact met je op. Samen verduidelijken jullie de hulpvraag.

2. Je ontvangt binnen één werkdag een offerte

Hierin wordt duidelijk hoe ons aanbod positieve verandering teweegbrengt. Harrie is altijd beschikbaar voor overleg.

3. We bespreken praktische zaken

Voor optimale resultaten en efficiënte uitvoering volgt een verdiepend gesprek met één van onze coaches of trainers, nog vóór acceptatie van de offerte.

4. We gaan akkoord

Het voorgestelde programma wordt ingepland, de uitvoering en de resultaten worden gemeten en geëvalueerd.

Contact
Bel of mail met Harrie Zonneveld