Coaching individueel

Stress is alomtegenwoordig én hyperindividueel. Wat de een met het grootste gemak aanpakt, kan een ander als stressvol ervaren. Om een team optimaal te laten functioneren is het van belang dat iedereen ‘lekker in zijn vel zit’ en goed kan aansluiten. Met individuele coaching kunnen we individuele medewerkers betrekken bij het algemene belang.

Neem direct contact op

Individuele coaching kan dan een oplossing zijn

In een coachtraject worden problemen tegen het licht gehouden en gereflecteerd op het eigen gedrag en de interactie met anderen. Veel aandacht wordt besteedt aan rust en overzicht voor de medewerker, zodat deze tot inzicht komt en er ruimte ontstaat voor positieve verandering. Onze coaches maken gebruik van methodieken uit de derde generatie cognitieve gedragstherapie, waaronder ACT, IBCT en (uiteraard) mindfulness.

  • Een coachingsessie duurt maximaal een uur;
  • Meestal in een traject van 10 sessies;
  • Vindt plaats online, incompany of op onze locatie;
  • Tarief: €150 ex. btw.

Neem contact op

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Team Coaching individueel
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is opgeleid als Hotelmanager en Facility Manager en heeft diverse coach- en trainingsopleidingen gevolgd op het gebied van Mindfulness en ACT. Sinds 2016 is ze in de hoogste categorie geaccrediteerd bij VMBN, de beroepsvereniging voor trainers van mindfulness-based programma’s. Dorien werkt bij ons als trainer en programmamanager. Haar werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen van masterclasses, trainingen en e-learning modules om duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven te vergroten. (Meer) Zelforganiserend gedrag staat hierin centraal. Zij doet dit omdat de vaardigheden van mindfulness en ACT haar enorm veel rust en inzicht brengt over hetgeen waaraan ze haar tijd wil besteden. De ruimte, energie en voldoening die dit oplevert wenst zij ook anderen toe.
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Henriëtte
Henriette is (online) mindfulness trainer, WerkGeluk coach en tevens een ervaren therapeut. Zij heeft ervaren dat vertrouwen hebben in jezelf een van de belangrijkste voorwaarden is voor plezier en geluk in je werk. Zij deelt deze kennis in haar trainingen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 20171078
Arjen
Arjen Hartsema daagt als ervaren trainer en teamcoach mensen uit om met humor, nuchterheid en een frisse blik naar het leven te kijken. Arjen geeft B2B-traingen in groepsverband, coacht leidinggevenden en is directeur van MindfulnessFabriek. VMBN Cat.1 Reg. 2016892

Wij zorgen ervoor dat medewerkers kunnen leven en werken vanuit rust en overzicht met als resultaat meer plezier en effectiviteit

Werk draagt bij aan de identiteit van het individu en geeft betekenis aan zijn of haar leven. WerkGeluk ligt mede daardoor aan de basis van een zinvol en waardevol bestaan. MindfulnessFabriek gaat voor een wereld waarin werk substantieel bijdraagt aan het geluk van het individu en de systemen en/of organisaties waartoe zij behoren. Daarom gaan wij voor mindfulle mensen én organisaties.

Neem contact op

Contact
Wil je iedereen meekrijgen en ieder op zijn eigen manier een enthousiaste bijdrage laten leveren en hierdoor tevens een lager verzuim realiseren?

Vul het formulier in of bel rechtstreeks met onze accountmanager