Fagro: aandacht voor ‘perfectionisme’ en persoonlijke veerkracht

Fagro heeft ruim 220 financiële professionals in vaste dienst en vestigingen in Arnhem, Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Fagro is een toonaangevende organisatie in de interim management en detachering branche en koploper in het vinden en faciliteren van talenten in de financiële functie.

De financiële professionals van Fagro worden regelmatig geconfronteerd met complexe situaties en deadlines, waarvan het soms moeilijk is om los te komen, en wat bovendien veel stress oplevert. Vanwege de aard van hun professie zijn de medewerkers vaak ‘perfectionistisch ingesteld’ en leggen de lat hoog. Het gevolg hiervan voor de individuele medewerkers is een verhoogde kans op een burn-out.

Op verzoek van de directie onderzochten we bij een groep medewerkers en leidinggevenden wat er nodig was om los te komen van de ervaringen en te bouwen aan eigen veerkracht. Acceptance & Commitment Training (ACT), een op mindfulness gebaseerde gedragstraining, bleek de gewenste uitkomst te bieden.

Bekijk deze casus

De route naar een prettige samenwerking verloopt in 4 stappen
Wil je meer energie en juist minder stress in je organisatie, neem dan contact op
  • Meer geluk
  • Meer aandacht
  • Meer energie
  • Minder stress
  • Minder angst
1. We verduidelijken direct je hulpvraag

Na het invullen van ons online-formulier neemt onze collega Harrie Zonneveld contact met je op. Samen verduidelijken jullie de hulpvraag.

2. Je ontvangt binnen één werkdag een offerte

Hierin wordt duidelijk hoe ons aanbod positieve verandering teweegbrengt. Harrie is altijd beschikbaar voor overleg.

3. We bespreken praktische zaken

Voor optimale resultaten en efficiënte uitvoering volgt een verdiepend gesprek met één van onze coaches of trainers, nog vóór acceptatie van de offerte.

4. We gaan akkoord

Het voorgestelde programma wordt ingepland, de uitvoering en de resultaten worden gemeten en geëvalueerd.

Contact
Bel of mail met Harrie Zonneveld