Mindfulness trainingen incompany

Samenwerken aan geluk

MindfulnessFabriek helpt werknemers én werkgevers om te gaan met stress. Zo kunnen zij wél hun volledige potentieel te benutten en krijg jij wat je zoekt: een gelukkige, succesvolle organisatie. We bieden een scala aan oplossingen, waaronder workshops, masterclasses, trainingen en teamcoaching, gericht op het integreren van mindfulness in de werkcultuur.

Ons doel is om werkgeluk te creëren door mindfulness, zodat medewerkers beter kunnen omgaan met stress en meer voldoening uit hun werk halen. We begrijpen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, daarom bieden we altijd maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Zo werken we samen toe naar een gelukkige en succesvolle organisatie.

Bekijk het aanbod

Mindfulness incompany training

Mindfulness Trainingen (incompany én online)

De originele mindfulnesstraining Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) of de compacte, eveneens wetenschappelijk bewezen training Mindfulness voor Teams (Workplace MT). De trainingen Stress- en Burn-out Preventie en Stop met piekeren.

De jeugdhulpverleners hebben geleerd om de automatische piloot uit te schakelen. Daarnaast heeft de training ervoor gezorgd dat er echt met meer aandacht wordt gewerkt en meer rust in dagelijkse activiteiten wordt ervaren. – Gemeente Amstelveen

Ontdek de Trainingen

Casus: MindfulnessFabriek bij Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield is een vastgoed adviesorganisatie met 500 medewerkers, verspreid over tien kantoren in het land. De organisatie besteedt veel aandacht aan verbinding en sociale samenhang en aan gezamenlijke activiteiten. Door de pandemie moest er worden thuisgewerkt en werden sociale activiteiten opgeschort. De relatief jonge werknemerspopulatie moest wennen aan de nieuwe situatie van thuiswerken; zij misten een uitlaatklep en vonden het combineren van werk en privé erg lastig. Binnen Cushman & Wakefield ontstond de wens om aandacht te besteden aan mentale gezondheid en veerkracht. Daarom is besloten om medewerkers te laten kennismaken met mindfulness. Een no-nonsense, niet-zweverige, praktische aanpak was hierbij een voorwaarde.

Naar de volledige casus

1. We verduidelijken direct je hulpvraag

Na het invullen van ons online-formulier neemt onze collega Harrie Zonneveld contact met je op. Samen verduidelijken jullie de hulpvraag.

2. Je ontvangt binnen één werkdag een offerte

Hierin wordt duidelijk hoe ons aanbod positieve verandering teweegbrengt. Harrie is altijd beschikbaar voor overleg.

3. We bespreken praktische zaken

Voor optimale resultaten en efficiënte uitvoering volgt een verdiepend gesprek met één van onze coaches of trainers, nog vóór acceptatie van de offerte.

4. We gaan akkoord

Het voorgestelde programma wordt ingepland, de uitvoering en de resultaten worden gemeten en geëvalueerd.

Laat het alsjeblieft niet zover komen en leer hoe je op een slimme manier met stress kunt omgaan, zodat je je welzijn versterkt en weer met plezier en vol energie naar je werk gaat.

Uitval, spanningen, een negatieve cultuur, dat wil je niet

Elke organisatie is gebaat bij een positieve bedrijfscultuur met energieke, mentaal vitale werknemers die wat voor elkaar en de organisatie overhebben. Dat gaat alleen niet vanzelf. Niemand heeft op school geleerd om met stress te dealen en goed voor zichzelf te zorgen en anderen sterker te maken. Als je niets doet, als jij geen verantwoordelijkheid neemt, gaat het niet goed komen. Medewerkers vallen uit, spanningen lopen op en het kan zijn dat er een negatieve cultuur ontstaat. Bespaar jezelf de ellende en leer je mensen met stress om te gaan en optimaal te functioneren. Laat hen ervaren dat werk niet alleen deel kan uitmaken van hun identiteit, maar ook van hun geluk.

Neem contact op

Contact
Verhoog WerkGeluk en mentale vitaliteit
Gun je medewerkers en collega's meer WerkGeluk met MindfulnessFabriek

Neem nu contact op met Harrie Zonneveld