Workshop WerkGeluk en Mindfulness

Iedereen wil graag gelukkig zijn in het werk. Het woord werkgeluk kom je tegenwoordig overal tegen. Maar wat is het eigenlijk? En hoe bereik je het? Ga met deze workshop actief aan de slag en kom er achter wat WerkGeluk betekent voor jou en je team.

Neem direct contact op

Programma van de Workshop WerkGeluk en Mindfulness

De essentie van deze workshop is gericht op Waarde(n)vol werken. Wij leren jou JA te zeggen tegen dat wat jij belangrijk vindt. Je maakt kennis met nieuwe inzichten en wordt je bewust van je eigen keuzeruimte. Kenmerkend is de laagdrempeligheid en de nuchterheid, zonder zweverig gedoe. Onderwerpen die aan bod zullen komen:

  • Vooruitkomen door even stil te staan;
  • Het verschil tussen werktevredenheid en WerkGeluk;
  • Van werkdruk naar WerkGeluk;
  • Aandacht management.
Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Team Workshop WerkGeluk en Mindfulness
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is (online) mindfulness trainer en WerkGeluk coach. Met haar jarenlange ervaring als manager, heeft zij een nuchtere, praktische en heldere aanpak ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, rust en kracht ontwikkelen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 2016879
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Henriëtte
Henriette is (online) mindfulness trainer, WerkGeluk coach en tevens een ervaren therapeut. Zij heeft ervaren dat vertrouwen hebben in jezelf een van de belangrijkste voorwaarden is voor plezier en geluk in je werk. Zij deelt deze kennis in haar trainingen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 20171078

Ben je geïnteresseerd in een incompany of online Workshop WerkGeluk en Mindfulness?

Bel of mail ons vrijblijvend. MindfulnessFabriek heeft reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land of incompany. Hiervoor is slechts een ruimte met stoelen waar tafels verplaatst kunnen worden vereist. Daarnaast is een presentatiescherm met internettoegang gewenst. Evenals koffie en thee. MindfulnessFabriek regelt de rest. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

Neem contact op met Harrie

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor minder werkdruk met een mindfulness workshop

Neem nu contact op met onze accountmanager