Programma

De essentie van deze workshop is gericht op de pijler van Resilience (veerkracht). We laten je zien dat vanuit de ontwikkeling van je persoonlijke veerkracht, de andere drie pijlers als vanzelf zullen verstevigen. Je maakt kennis met nieuwe inzichten en word je bewust van je eigen keuzeruimte. Kenmerkend is de laagdrempeligheid en de nuchterheid, zonder zweverig gedoe.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:

Doel(en) van workshop:

Mindfulness & coaching

StressWise is het uitvoerend orgaan van MindfulnessFabriek, de grootste aanbieder van mindfulness en ACT coaching in Nederland. Wij richten ons op het versterken van persoonlijke veerkracht, zodanig dat de deelnemers op een stressbestendige, flexibele en creatieve manier om leren gaan met (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering. Inmiddels hebben ruim 20.000 mensen een coachtraject, training of workshop bij ons gevolgd. Met meer dan 30 trainers en een eigen Post-HBO academie hebben wij ruime kennis en ervaring op het gebied van coachen en trainen in ACT psychologie en mindfulness.

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Contact
Meer informatie over een zakelijke workshop?

Neem contact op met de servicedesk.Steeds meer werkgevers vergoeden de mindfulnesstraining, vraag nu een werkgeversofferte aan.