Workshop Mindful Werken

Je kent het wel, je zit urenlang gespannen achter je computer te werken. Je verricht veel denkwerk, de pauze schiet erbij in. Dit nog even afmaken, door naar het volgende overleg. Je wordt geleefd door de waan van de dag. Stress loert om de hoek. De clichés rond de work-lifebalance vliegen ons om de oren en timemanagement vormt de zogenaamde oplossing tot al je problemen. Wat is hier nu eigenlijk van waar? En valt tijd wel te managen? Leer mindful pauzeren en nieuwe kennis en inzichten op te doen. Om te investeren in je eigen veerkracht en vitaliteit zet je je focus voor de komende periode weer helemaal op scherp. Leer hoe je werkstress de baas wordt en maak een overzicht van jouw persoonlijke doelen en acties.

Neem direct contact op

Programma Workshop Mindful Werken

De essentie van workshop mindful werken is dat je gefundeerde en praktische oefeningen krijgt aangereikt die je meteen in je dagelijkse leven kunt toepassen (zakelijk en privé). Kenmerkend is de laagdrempeligheid en de nuchterheid, zonder zweverig gedoe.

  • routines en patronen;
  • focus en reflectie;
  • waarom druk zijn voor watjes is;
  • de rode draad uit bekende managementmodellen;
  • ontwikkelen van veerkracht en vitaliteit;
  • praktische tips en diverse oefeningen voor op het werk en thuis.
Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Team Workshop Mindful Werken
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Bree
Bree is (online) mindfulness trainer en heeft veel ervaring in het ontwikkelen van programma's op het gebied van ontspanning. Mindfulness is voor haar een manier om rust te vinden en zichzelf te gronden in turbulente tijden. Soms in bredere zin, als levenshouding. Mindfulness helpt haar om zichzelf en de ander te begrijpen en om openheid, mildheid en acceptatie te ontwikkelen. VMBN cat.1 reg. 20171133
Harrie
Harrie is executive coach, psycholoog en directeur van MindfulnessFabriek. Samen met zijn team van mindfulness trainers en WerkGeluk coaches werkt hij aan geluk in organisaties en een positieve bedrijfscultuur.
Dorien
Dorien is (online) mindfulness trainer en WerkGeluk coach. Met haar jarenlange ervaring als manager, heeft zij een nuchtere, praktische en heldere aanpak ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, rust en kracht ontwikkelen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 2016879

Ben je geïnteresseerd in een incompany of online Workshop Mindful Werken?

Bel of mail ons vrijblijvend. MindfulnessFabriek heeft reeds duizenden mensen in contact gebracht met mindfulness. Onze klanten geven ons een geweldig cijfer: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh). Workshops kunnen plaatsvinden op onze eigen locaties in het land of incompany. Hiervoor is slechts een ruimte met stoelen waar tafels verplaatst kunnen worden vereist. Daarnaast is een presentatiescherm met internettoegang gewenst. Evenals koffie en thee. MindfulnessFabriek regelt de rest. Neem contact op met Harrie Zonneveld voor een snelle offerte.

Neem contact op met Harrie

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor minder werkdruk met een mindfulness workshop

Neem nu contact op met onze accountmanager