Wetenschappelijk onderbouwd

WorkplaceMT is ontwikkeld binnen het Oxford Mindfulness Centre om een oplossing te bieden voor de werk gerelateerde uitdagingen van professionals binnen het hedendaagse Westerse bedrijfsleven. Het effect:

  • Energiekere, vitalere en gezondere werknemers
  • Meer ontspannen en effectievere werksfeer
  • Verbeterde communicatie en onderlinge samenwerking
  • Meer creativiteit, van waaruit meer innovativiteit ontstaat

MindfulnessFabriek Dashboard: eenvoudig de resultaten van onze mindfulness trainingen aflezen

MindfulnessFabriek meet de effecten van haar mindfulness trainingen bij jouw medewerkers. Met een nulmeting, een tussentijdse meting en een meting achteraf brengen we in kaart hoe WorkplaceMT training is ervaren en hoe het ‘human potential’ is versterkt en ontwikkeld. Je kunt (een stijging van) werkgeluk op deze manier goed terugzien in de cijfers. En uiteraard ervaren op de werkvloer. Meer plezier, verbondenheid en commitment. Dát is waar wij ons iedere dag opnieuw sterk voor maken.

Team WorkplaceMT
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is (online) mindfulness trainer en WerkGeluk coach. Met haar jarenlange ervaring als manager, heeft zij een nuchtere, praktische en heldere aanpak ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, rust en kracht ontwikkelen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 2016879
Arjen
Arjen daagt als ervaren mindfulness trainer met humor en nuchterheid mensen uit om met een frisse blik naar het leven te kijken. Je ervaart bij hem de rust en ruimte om jezelf te zijn en dat te laten zien. Arjen is naast mindfulness trainer ook operationeel directeur van MindfulnessFabriek. VMBN Cat.1 Reg. 2016892
Mariëtte
Mariëtte is zeer ervaren als (online) mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
MindfulnessFabriek geeft mindfulness trainingen incompany, zoals bij PostNL en UWV

Start met Workplace mindfulness training

Creëer een wendbare en innovatieve werkomgeving met WorkplaceMT. Maak werk van het versterken en ontwikkelen van het ‘human potential’ binnen jouw organisatie. Leer je collega’s mindfulness toe te passen op de werkvloer in een periode van zes weken. Iedere week leren ze weer nieuwe technieken die gaan over persoonlijk leiderschap, focus en veerkracht. Deze technieken kunnen linea recta in de dagelijkse praktijk worden toegepast.

Naast onze incompany groepsmogelijkheden, kunnen individuele medewerkers in het hele land op open inschrijving deelnemen aan een van de groepstrainingen die wij aanbieden op onze locaties en online. Vanzelfsprekend behoort een individueel WorkplaceMT traject tevens tot de mogelijkheden.

Ben je als bedrijf of organisatie geïnteresseerd in WorkplaceMT? Kom vandaag nog in contact met één van onze WorkplaceMT trainers.

Contact
Hogere productiviteit en meer werkgeluk op de werkvloer met de officiële Workplace Mindfulness Training.

Neem nu contact op met onze accountmanager