MindfulnessFabriek, hoezo?

Mindfulness is de grondstof waarmee wij het potentieel van mensen blootleggen en hen leren anders te kijken en te handelen. Mindfulness is aandacht van hoge kwaliteit zonder (direct) oordeel. Het laat je anders kijken naar de wereld en je leven. Je kijkt anders naar je buurman en je collega, naar je gezin en de organisatie waar je werkt. Mensen, wellicht jij ook, zijn altijd op zoek naar geluk. Terwijl je het geluk in je eigen leven niet hoeft te zoeken, je hoeft het alleen maar te pakken. Het ligt direct voor je, voor het grijpen. Je moet het alleen nog zien. En daarvoor is het nodig om geluk te herdefiniëren. Geluk is geen eindeloze toestand van voorspoed, maar genieten van mooie dingen en bewust omgaan met lastige zaken. Niet weglopen of vechten, maar bewust aanwezig zijn en verstandige dingen doen. Wij staan stevig en nuchter in het leven. Niet zweverig, maar helder zien hoe de zaken ervoor staan. Niet uitstellen, maar aanpakken. Wij maken werk van mindfulness. Doe je mee?

Wil jij met ons WerkGeluk in organisaties brengen, met trainingen, workshops, mindclasses en webinars?

Dan gaan we graag met jou in zee. MindfulnessFabriek brengt WerkGeluk in organisaties met programma’s gebaseerd op mindfulness, ACT en derde generatie gedragstherapie. Om tot goed onderbouwde programma’s te komen zetten we tevens wetenschappelijk onderzoek naar o.a. geluk en management in. Wij leveren onze klanten (bedrijven en organisaties) uiteenlopende diensten, van trainingen tot webinars, van mindclasses (masterclasses) tot online diensten in abonnementsvorm. Wij zoeken mindfulness trainers, ACT coaches en psychologen met liefde voor de derde generatie gedragstherapie, die bekend zijn met het bedrijfsleven. Interesse?

Vertel mij meer hierover

Wij willen samenwerken met VMBN en VVM aangesloten mindfulness trainers, onder andere in Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Bergen Schoorl, Bussum, Capelle, Den Helder, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Haarlemmermeer, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoorn, Katwijk, Leidschendam-Voorburg, Maastricht, Meppel, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Ouderkerk, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard-Geleen, Sneek, Spijkenisse, Terneuzen, Tilburg, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Weert, Westland, Zeist en Zoetermeer, en waarschijnlijk ook in jouw woonplaats

Stageplekken HR, Officemanagement en Marketing in Groningen en Hilversum

MindfulnessFabriek heeft regelmatig leuke stageplakken in Hilversum of Groningen. Bij onze afdelingen Human (resources), klantenservice en marketing in Groningen zijn stageplekken beschikbaar. Onze afdeling content-marketing en ons opleidingsinstituut zijn gevestigd in Hilversum. Ook hier zijn we regelmatig op zoek naar leuke stagiaires. Als je bij MindfulnessFabriek stage loopt krijg je een inspirerende werkplek waar je als gelijkwaardige kracht wordt gewaardeerd. Je krijgt veel vrijheid en er wordt van je verwacht dat je een waardevolle bijdrage levert aan onze organisatie. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Wij willen er graag aan bijdragen dat jij groet en bloeit.

Contact
Werk bij MindfulnessFabriek als zzp-er of in loondienst of als stagiaire
Vul het formulier in en geef kernachtig weer wie je bent en wat je graag wilt doen