Beschikbare stageplekken

We hebben in de omgeving Utrecht / Hilversum een stageplek beschikbaar voor 4-5 dagen. Volg jij de studie journalistiek of communicatie? Dan is dit een leuke kans voor jou. We kunnen je stage op maat samenstellen zodat jij gaat doen wat aansluit bij jouw studie. Er liggen verschillende vraagstukken en werkzaamheden waar je mee aan de slag kan. Je krijgt professionele coaching en begeleiding om het beste uit je stage te halen.

Wat doet MindfulnessFabriek?
MindfulnessFabriek ontwikkelt en organiseert trainingen, workshops, opleidingen en individuele trajecten gebaseerd op evidence based methodieken, zoals mindfulness, ACT, cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie en mindfulness. Enerzijds om groei mogelijk te maken en potentieel te benutten.

Mindfulness zet zich in voor een wereld waarin iedereen zichzelf kan en mag zijn. Wij streven ernaar anderen te ondersteunen bij het geven van richting aan het leven en het vinden van betekenis in dagelijkse activiteiten. Samen met anderen willen wij werken aan een wereld die gebouwd is op het fundament van respect, voor onszelf en voor elkaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Reageer nu! Stuur een mailtje naar vacature@stresswise.nl of bel 088 2032650.

Mindfulness training online of op locatie – juist nu. Bekijk de agenda.