MindfulnessFabriek, hoezo?

Mindfulness is de grondstof waarmee wij het potentieel van mensen blootleggen en hen leren anders te kijken en te handelen. Mindfulness is aandacht van hoge kwaliteit zonder (direct) oordeel. Het laat je anders kijken naar de wereld en je leven. Je kijkt anders naar je buurman en je collega, naar je gezin en de organisatie waar je werkt. Mensen, wellicht jij ook, zijn altijd op zoek naar geluk. Terwijl je het geluk in je eigen leven niet hoeft te zoeken, je hoeft het alleen maar te pakken. Het ligt direct voor je, voor het grijpen. Je moet het alleen nog zien. En daarvoor is het nodig om geluk te herdefiniëren. Geluk is geen eindeloze toestand van voorspoed, maar genieten van mooie dingen en bewust omgaan met lastige zaken. Niet weglopen of vechten, maar bewust aanwezig zijn en verstandige dingen doen. Wij staan stevig en nuchter in het leven. Niet zweverig, maar helder zien hoe de zaken ervoor staan. Niet uitstellen, maar aanpakken. Wij maken werk van mindfulness. Doe je mee?

Wat wil jij als mindfulnesstrainer?

Als mindfulnesstrainer wil je natuurlijk graag mindfulnesstrainingen geven. Liefst meerdere per jaar. Wellicht voel je er ook voor om meer samen te werken, want alleen is maar alleen.

Moeilijke tijden

Het zijn lastige tijden voor mindfulnesstrainers: corona, onzekerheid, verhoogde concurrentie. Wellicht ervaar jij ook dat je groepen kleiner zijn en dat je lastig aan deelnemers komt. Wij horen dit vaker van collega’s.

 

Wij helpen jou aan deelnemers

MindfulnessFabriek is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste organisaties voor mindfulnesstrainers. Door met elkaar samen te werken onder een merknaam hebben we veel bekendheid verworven en de waardering voor wat we doen bij onze deelnemers is hoog; onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh gemiddeld een 9. Onlangs ontvingen we onze 1000-ste recensie. Wij kunnen jou als mindfulnesstrainer in deze lastige tijd aan meer deelnemers voor je trainingen helpen. Als je wilt kun je profiteren van de bekendheid en zichtbaarheid van MindfulnessFabriek.

Probeer het een half jaar voor een laag tarief

Wij bieden je de mogelijkheid om het een half jaar uit te proberen voor slechts €30 per maand. Als het je bevalt kun je na het eerste half jaar een jaarlicentie krijgen voor €60 per maand. Voor slechts €10 extra per maand krijg je ook de mindfulnessklanten via StressWise doorgezet. De licentiekosten zijn dermate laag dat je je licentie zo hebt terugverdiend.

Neem contact op

Hoe zie jij de nabije toekomst?

Wij denken dat we met de licentie een geweldig aanbod hebben voor enthousiaste mindfulnesstrainers. Hoe zie jij dat? Wat zou je missen als je niet op ons aanbod ingaat? Zou je dan nog trainingen geven in de toekomst? Zou je dan nog een leuke bijverdienste hebben? Zou een ander in de nabije toekomst wel met ons in zee gaan? Wat heb je te verliezen?

Is het wat voor jou?

Denk je net als wij dat een licentie bij mindfulnessFabriek wat voor jou is en wil je meer weten? Ik zou het leuk vinden om je hier de komende week over te spreken. Dus maak direct een afspraak. We zijn van plan om dit model straks aan te bieden in heel Nederland. En misschien ben jij dan wel een van de eerste licentiehouders.

Contact
Word licentiehouder van MindfulnessFabriek
Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op.