Mindfulness training in Utrecht West Oog in Al

MindfulnessFabriek Utrecht West: Oog in Al - Leidsche Rijn

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

MINDFULNESS TRAINING DOOR PROFESSIONELE MINDFULNESS TRAINERS

MindfulnessFabriek is in Utrecht gevestigd op twee locaties, een hoofdvestiging op de Nieuwegracht in het centrum van Utrecht en op deze mooie locatie: 'Landhuis in de stad', Park Oog in Al 1 in Utrecht West. Wij bieden de originele 8-weekse mindfulness training of aandachttraining die effectief is bij stress en stress-gerelateerde klachten. Ook bieden wij een vervolg op mindfulness stressreductie training in de vorm van compassie training. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Door een mindfulness training bij MindfulnessFabriek te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die werkt. In groepsverband, met z'n tweeën of individueel. MindfulnessFabriek Utrecht West Oog in Al (vlakbij Leidsche Rijn) werkt met hoger opgeleide professionals, gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers VMBN. Onze trainers staan hieronder.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR STUDENTEN

Onze mindfulness training of cursus komt altijd voor vergoeding in aanmerking en gaat niet ten koste van je eigen risico(!). Informeer bij ons voor de juiste informatie. Ook werkgevers willen vaak bijdragen aan onze mindfulness trainingen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Wij adviseren je werkgever graag! Denk ook aan je persoonlijk opleidingsbudget.

Bel of mail met Jennifer, Simone of Arjen van onze Service Desk voor aanmelding of advies. Met hen kun je bijvoorbeeld samen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen en of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment. En misschien heb je wel iets anders nodig. Wij helpen je graag verder!

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Utrecht Centrum - mindful afvallen training

Mindful afvallen training woensdagochtend 6 maart

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Utrecht West Oog in Al - mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 19 maart

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken

Meer info: data, tijden, investering

Utrecht West Oog in Al - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Utrecht West Oog in Al - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Utrecht West Oog in Al - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine
inschrijven info advies

Team Utrecht West Oog in Al

Britta - MindfulnessFabriek
Britta
Britta is een ervaren mindfulness trainer, coach en yogadocent. Ze begeleidt mensen met stress of burnout-klachten en ondersteunt ze weer contact te maken met zichzelf. Britta gebruikt mindfulness en coaching om mensen met de ups en downs van het leven om te leren omgaan. VMBN Cat.1 Reg. 2013423
Isabella - MindfulnessFabriek
Isabella
Isabella is een enthousiaste, betrokken mindfulness trainer die graag zoveel mogelijk mensen wil laten ontdekken wat mindfulness kan betekenen. Of je mindfulness training doet in een groep, individueel of met z’n tweeën, Isabella loopt graag met je mee op je eigen ‘ontdekkingsreis’. VMBN Cat.1 Reg. 2015671
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 030 22 71 838
  • (06) 81 88 56 92 (whatsapp)
  • MindfulnessFabriek Utrecht West Oog in Al
  • Landhuis in de Stad (voorheen De Bibliotheek)
  • Park Oog in Al 1
  • 3533 HE Utrecht
Bekijk de agenda →