MindfulnessFabriek wil 'een boompje' bijdragen voor elke deelnemer die zich aanmeldt voor Mindfulness MBSR, MBSR Plus of Premium. Zo help jij indirect mee aan het planten van bomen ergens in de wereld.

Mindmanagement, over tijd en aandacht

Het werkzame leven is in eenentwintigste eeuw radicaal veranderd. Relatief eenvoudige en eenduidige taken waar je je met toegewijde aandacht op kunt storten, zijn getransformeerd tot complexe rollen waarbij afleiding continu op de loer ligt. Hoe om te gaan met de eenentwintigste-eeuwse druk? Waar begint het gouden pad naar WerkGeluk? Mindmanagement is het antwoord.

Stressmanagement coaching

De tijd vervliegt. Zij is vluchtig, niet te pakken. Zij is niemands eigendom, niet van jou, en zeker niet van een ander. Zij kan dus ook niet van jou worden afgepakt. Tijd is vrij beschikbaar voor iedereen die er oog voor heeft of waarde aan hecht. Probeer de tijd niet te vangen, maar gebruik de tijd die jij ter beschikking hebt voor de goede dingen. De dingen waar jij blij van wordt, inclusief de taken waar je niet op zit te wachten, maar die wel moeten gebeuren. Dingen die je uitstelt. Je doet er goed aan juist die taken op te pakken. Liefst nu direct. Het afvinken van deze taken geeft je zelfvertrouwen een boost en het geeft je een voldaan gevoel. Ook weer klaar!