Mindfulness aandachttraining in Tilburg

MindfulnessFabriek Tilburg

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Cursus mindfulnesstraining in Tilburg met ervaren mindfulness trainers

MindfulnessFabriek Tilburg geeft mindfulness trainingen die bewezen effectief zijn bij stress en allerlei stress-gerelateerde klachten, piekeren, gejaagdheid, onzekerheid, perfectionisme, enz. Je leert om emoties te beheersen en afstand te nemen van negatieve gedachten. Daarnaast krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat en krijg je handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Niet zweverig, wél professioneel.

Door een mindfulness training in Tilburg bij MindfulnessFabriek te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt, die werkt. In groepsverband, met z'n tweeën of individueel. MindfulnessFabriek Tilburg werkt met hoger opgeleide professionals gecertificeerd door VMBN, de beroepsvereniging van mindfulness trainers.

Bekijk onze trainingen

UNIEKE VERGOEDING GARANTIE: ALTIJD VERGOEDING, OOK VOOR JOU

Onze mindfulness training komt voor vergoeding in aanmerking en gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer hiernaar bij ons. Werkgevers investeren vaak in mindfulness in het kader van persoonlijke ontwikkeling en verzuimpreventie. Wij informeren je werkgever graag. Ook kun je je opleidingsbudget inzetten of in aanmerking komen voor ons fonds. Zo is er geen obstakel meer om een mindfulness training te volgen.

Bel of mail voor aanmelding of advies met Jennifer, Simone of Arjen van onze Servicedesk. Zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen en of mindfulness aansluit bij je behoefte van dit moment. Misschien heb je wel wat anders nodig. Wij helpen je met veel plezier verder.

Bel of mail ons

Agenda

Last minute deelname
Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot €350,-
Start in december en profiteer van je vergoeding. Meer informatie
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Tilburg - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagavond 6 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Tilburg - Mindfulness Plus training

Mindfulness Plus training woensdagochtend 13 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Tilburg - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 14 maart

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Tilburg - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Tilburg - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Tilburg - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

In maart 2014 heb ik de mindfulnesstraining gevolgd bij de MindfulnessFabriek. In 8 weken hebben wij als groep met veel verschillende problematieken een hechte club gevormd. De trainer geeft oprechte antwoorden maar stelt ook de juiste vragen. Hierdoor leerde ik dingen anders te bekijken dan ik voorheen deed. Van het verleden en de toekomst terug naar het NU!

- Sabrina
inschrijven info advies

Team Tilburg

Sarah - MindfulnessFabriek
Sarah
Sarah is mindfulness trainer en therapeut. Met haar nuchtere en vriendelijke aanpak begeleidt zij jou naar een leven waarin je beter met de (stressvolle) uitdagingen en onzekerheden van alledag om leert te gaan. Haar missie is: meer bewustzijn en verbinding in de samenleving. VMBN Cat.1 Reg. 2016786
Idie - MindfulnessFabriek
Idie
Idie is mindfulnesstrainer, psycholoog en - in de eerste plaats - gewoon mens. Zij streeft naar samenwerken vanuit verbinding en vertrouwen. Idie zet haar ruime GGZ-ervaring in bij het vinden van kracht. Met bewustzijn en adem als krachtigste instrumenten. VMBN Reg. 2017983
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 013 20 32 864
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek TILBURG
  • Bredaseweg 226
  • 5038 NM Tilburg
Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot wel € 350,-. Bekijk de lastminute trainingen van 2018 →