Contact
Vergoeding via de zorgverzekeraar
Bereken jouw vergoeding

De hoogte van de vergoeding voor mindfulnesstraining verschilt per zorgverzekeraar. Vul hier je gegevens in en je ziet direct waar je recht op hebt. Je mag de vergoeding voor mindfulness MBSR 1x per jaar aanvragen. Krijg je geen vergoeding via je zorgverzekeraar, overtuig dan je werkgever. Vraag direct een offerte op en stuur deze door naar je leidinggevende.

Mindfulness training individueel en maatjes

Een individuele mindfulness training kost €760,- inclusief btw. Een training ‘mindful maatjes’ (samen met je partner, vriend, collega) kost €600,- inclusief btw per persoon. Ook hierbij is vergoeding mogelijk. Via je zorgverzekering maximaal €350 en via je werkgever kun je waarschijnlijk alles vergoed krijgen. Als je wilt helpen we je met veel plezier aan de beste deal. Het fonds van MindfulnessFabriek geldt alleen voor de groepstraining.

Uurtarieven, kosten

Werkgeverstarief: €125,- ex. btw.
Mindfulnesstraining individueel: €95,- incl. btw.
Mindful coaching: €95,- incl. btw.
Mindfulnesstraining ‘mindful maatjes’: €75,- p.p. incl. btw. (1,5 uur).

Gratis kennismaking individueel of maatjestraining

Voordat je start met een training, kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met de mindfulness trainer in jouw regio.

Meld je aan op jouw locatie

Deelnemers aan een mindfulness MBSR training van MindfulnessFabriek

Lage kosten, unieke garanties, geweldige ondersteuning

Wij geloven dat de wereld een mooiere plek wordt als meer mensen kennismaken met mindfulness en er daadwerkelijk iets mee gaan doen. Daar wil MindfulnessFabriek actief aan bijdragen en daarom proberen we de kosten voor jou laag te houden, zodat geld geen obstakel meer is. Dat zou het namelijk niet moeten zijn. Daarom proberen we altijd de beste deal voor je te vinden. Daarom hebben we een fonds opgericht. En daarom hebben we een aantal garanties in het leven geroepen: Niet goed geld terug-garantie, Startgarantie (op bepaalde trainingen) en Laagste prijs-garantie (op bepaalde locaties).

We doen er altijd alles aan om jou te ondersteunen. We zien dat onze werkwijze hoog wordt gewaardeerd met een gemiddelde van 9,1 in onafhankelijke beoordelingen (Kiyoh). Daarvoor zijn we zeer dankbaar en dat maakt onze ‘drive’ alleen maar groter.

Heb je tips of feedback? Laat het ons weten. Wil je advies of wil je je aanmelden? Verstuur het onderstaande formulier en abonneer je gelijk op ons e-magazine Mindvolleven.

Contact
Contact opnemen
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • 088 20 32 600

Mindfulness training online of op locatie – juist nu. Bekijk de agenda.