Vergoedingsmogelijkheden groepstrainingen
De mindfulness groepstraining van MindfulnessFabriek wordt altijd (deels) vergoed. Soms zelfs volledig.
Werkgever

Mindfulness kan zorgen voor een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim. Geen wonder dat je werkgever graag investeert in een mindfulness training voor jou. Hij of zij heeft zelfs geld gereserveerd voor jouw ontwikkeling in de vorm van training of opleiding. Maak er gebruik van en vraag je werkgever of hij voor je betaalt.

Vergoeding tot 100%
Zorgverzekering

Als je geen baas hebt (of je werkgever toch niet betaalt) kun je in aanmerking komen voor vergoeding via je zorgverzekering. Het merendeel van de zorgverzekeraars vergoedt een flink deel van mindfulness training. Informeer bij ons wat je vergoeding is.

Vergoeding tot € 350,-
Eigen fonds

Je hebt geen werkgever die voor je betaalt en je zorgverzekeraar doet moeilijk. Geen nood! Wij willen je graag ondersteunen door een vergoeding uit ons eigen fonds. MindfulnessFabriek wil namelijk graag zoveel mogelijk mensen bereiken met mindfulness trainingen. Bel of mail met onze ServiceDesk; zij helpen je graag verder.

Vergoeding € 150,-

Profiteer in 2019 van vergoedingsmogelijkheden via de zorgverzekeraar

Mindfulness training wordt vergoed door veel verschillende zorgverzekeraars. Dit gebeurt vanuit de aanvullende pakketten. Veel mensen weten niet dat de vergoeding beschikbaar is en gebruiken het niet. Je kunt jaarlijks profiteren van de vergoedingsmogelijkheden.

De startdatum van de mindfulness training is geldend voor de vergoeding. Het maakt niet uit dat de training wordt afgerond in het nieuwe jaar. Wil je profiteren van de vergoedingsmogelijkheden in 2019, schrijf je dan nu in voor een training die start in dit najaar.

Wil je in 2020 starten met een mindfulness training? Maak dan een slimme keuze en kies een zorgverzekering die de training vergoedt. Wij weten alles van vergoedingsmogelijkheden, dus neem gerust contact met ons op voor advies.

Bekijk agenda

Mindfulness individueel, maatjes of coaching

De investering in een individuele mindfulnesstraining of mindful coaching bedraagt €95,- per uur Een 8-weekse training (individueel) kost €760. De investering in een mindful maatjestraining bedraagt €75,- per persoon per les van 1,5 uur. Een 8-weekse training (maatjes) kost €600. In beide gevallen gaat er een mogelijke vergoeding vanaf. Ons zakelijke uurtarief bedraagt €125.

Unieke vergoeding-garantie

Bij MindfulnessFabriek ontvang je altijd een vergoeding voor deelname aan een groepstraining. Informeer naar de mogelijkheden; wij helpen je graag verder.

Direct advies

Je kunt het natuurlijk zelf uitzoeken, maar voor een goed en direct advies kun je het beste even met ons bellen: 088 20 32 600 (ma-vr van 9.00 – 19.00 uur).

Contact
Contact opnemen
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • 088 20 32 600

Profiteer van je vergoeding en start nog een training in 2019.