Bereken jouw tarieven in 3 stappen
Onze tarieven varieren per locatie en zijn afhankelijk van jouw vergoedingsmogelijkheden. Vul hieronder je gegevens in.
1. Kies je locatie *

2. Heb je een werkgever? *

3. Heb je een aanvullend zorgpakket? *

Vergoeding mindfulness
Bij MindfulnessFabriek krijg je altijd vergoeding. Soms zelfs volledig. En dat is uniek in Nederland!
Werkgever
Vergoeding tot 100%

Mindfulness kan zorgen voor een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim. Geen wonder dat je werkgever graag investeert in een mindfulness training voor jou. Hij of zij heeft zelfs geld gereserveerd voor jouw ontwikkeling in de vorm van een opleidingsbudget. Dat heeft de overheid geregeld. Maak nu gebruik van je opleidingsbudget of vraag je werkgever of hij/zij voor je wil betalen. En als je wilt vragen wij het voor je.

Werkgeverofferte aanvragen
Zorgverzekering
Vergoeding tot € 350,-

Als je geen werkgever hebt (of hij/zij onverhoopt niet betaalt) ontvang je meestal wel een vergoeding via je zorgverzekering. Het merendeel van de zorgverzekeraars vergoedt namelijk een flink deel van mindfulness training bij MindfulnessFabriek. Klik op 'bereken jouw zorgvergoeding' en ontdek waar jij recht op hebt.

Bereken jouw zorgvergoeding
Eigen fonds
Vergoeding € 150,-

Je wilt meedoen aan een groepstraining, maar je hebt geen werkgever die voor je betaalt en je zorgverzekeraar doet moeilijk. Geen nood! Wij willen je graag ondersteunen door een vergoeding uit ons eigen fonds. MindfulnessFabriek heeft een missie: iedereen met mindfulness in aanraking brengen voor een lichter, minder gestresst leven met elkaar. Bel, chat of verstuur het formulier onderaan deze pagina en maak gebruik van het fonds.

Vergoeding eigen fonds aanvragen

Mindfulness training individueel en maatjes

Een individuele mindfulness training kost €760,- inclusief btw. Een training ‘mindful maatjes’ (samen met je partner, vriend, collega) kost €600,- inclusief btw per persoon. Ook hierbij is vergoeding mogelijk. Via je zorgverzekering maximaal €350 en via je werkgever kun je waarschijnlijk alles vergoed krijgen. Als je wilt helpen we je met veel plezier aan de beste deal. Het fonds van MindfulnessFabriek geldt alleen voor de groepstraining.

Uurtarieven, kosten

Mindfulnesstraining individueel: €95,- incl. btw.
Mindful coaching: €95,- incl. btw.
Mindfulnesstraining ‘mindful maatjes’: €75,- p.p. incl. btw. (1,5 uur).
Werkgeverstarief: €125,- ex. btw.

Gratis kennismaking individueel of maatjestraining

Voordat je start met een training, kun je gratis en vrijblijvend kennismaken met de mindfulness trainer in jouw regio.

Meld je aan op jouw locatie

Oefendag mindfulness

De mindfulness oefendag (of stiltedag) is een goede manier om tot rust te komen en een hele dag mindvol te zijn. Zonder gepraat, zonder afleiding van buitenaf. Oefendagen zijn bijzonder geschikt om te bezoeken nadat je een mindfulness training hebt gevolgd.

De mindfulness oefendag is geschikt voor iedereen die enige ervaring heeft met mindfulness. Het is een belangrijk onderdeel van de mindfulness training, en kan ook los daarvan worden gevolgd. Als deelnemer aan een training van MindfulnessFabriek heb je recht op gratis deelname aan één oefendag. Alle andere deelnemers betalen €35 om de kosten te dekken. Kom naar onze oefendagen en neem gerust een vriend of kennis mee.

Bekijk onze oefendagen

Lage kosten, unieke garanties, geweldige ondersteuning

Wij geloven dat de wereld een mooiere plek wordt als meer mensen kennismaken met mindfulness en er daadwerkelijk iets mee gaan doen. Daar wil MindfulnessFabriek actief aan bijdragen en daarom proberen we de kosten voor jou laag te houden, zodat geld geen obstakel meer is. Dat zou het namelijk niet moeten zijn. Daarom proberen we altijd de beste deal voor je te vinden. Daarom hebben we een fonds opgericht. En daarom hebben we een aantal garanties in het leven geroepen: Niet goed geld terug-garantie, Startgarantie (op bepaalde trainingen) en Laagste prijs-garantie (op bepaalde locaties).

We doen er altijd alles aan om jou te ondersteunen. We zien dat onze werkwijze hoog wordt gewaardeerd met een gemiddelde van 9,1 in onafhankelijke beoordelingen (Kiyoh). Daarvoor zijn we zeer dankbaar en dat maakt onze ‘drive’ alleen maar groter.

Heb je tips of feedback? Laat het ons weten. Wil je advies of wil je je aanmelden? Verstuur het onderstaande formulier en abonneer je gelijk op ons e-magazine Mindvolleven.

Contact
Contact opnemen
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • 088 20 32 600

Mindfulness training online – juist nu. Bekijk de agenda.

hier zijn de tarieven