Mindfulness training bij MindfulnessFabriek: altijd vergoeding

Deelnemen aan mindfulnesstraining vanaf €0 en altijd vergoeding

Bij MindfulnessFabriek kun je vanaf €0 deelnemen aan Mindfulness Training (groepstraining). Daarnaast hanteren wij een laagste prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je bij ons altijd het laagste tarief betaalt. Veel werkgevers zijn bij ons aangesloten, waardoor je volledig gratis aan een Mindfulness Training kan deelnemen. Informeer bij ons of je werkgever is aangesloten of vraag gemakkelijk een offerte voor je werkgever op.

Vraag een offerte op voor je werkgever

Vergoeding mindfulness
MindfulnessFabriek gunt iedereen een leven zonder stress. Daarom ontvang jij altijd een vergoeding, soms zelfs volledig. Dit kan op de volgende manieren.
Werkgever
Vergoeding tot 100%

Mindfulness kan zorgen voor meer werkgeluk en minder ziekteverzuim. Jouw werkgever investeert daarom graag in een mindfulness training. Hij of zij is zelfs verplicht om goed voor jouw welzijn te zorgen. Vraag je werkgever voor je te betalen. Of maak gebruik van je opleidingsbudget via je werkgever.

Werkgeverofferte aanvragen
Zorgverzekering
Vergoeding tot € 350,-

Heb je geen werkgever of wil hij of zij niet betalen? Dan ontvang je meestal een vergoeding via je zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden een groot deel van de trainingen van MindfulnessFabriek. Klik op ‘bereken mijn zorgvergoeding’ en ontdek waar jij recht op hebt.

Bereken jouw zorgvergoeding
Eigen fonds
Vergoeding tot € 145,-

Heb je je STAP-budget al gebruikt en betaalt je werkgever niet? Maak dan gebruik van je zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden een deel van de trainingen van MindfulnessFabriek. Klik op ‘bereken mijn zorgvergoeding’ en ontdek waar jij recht op hebt.

Vergoeding eigen fonds aanvragen

Vergoeding via het MindfulnessFabriek Fonds en laagste prijsgarantie

Als je geen recht (meer) hebt op vergoeding via je zorgverzekering kun je gebruik maken van het Fonds van MindfulnessFabriek. De tarieven van onze Mindfulness Trainingen kunnen variëren per regio. Het basistarief is €495. Je betaalt echter zelf nooit meer dan €350. Mocht je geen vergoeding krijgen, dan verlagen we de prijs van Mindfulness Training tot €350 vanuit ons Fonds. We geven daarnaast een laagste prijsgarantie af, dus mocht je elders goedkoper terecht kunnen, dan verlagen we de kosten voor de training met het verschil. Je betaalt bij MindfulnessFabriek dus gegarandeerd nooit meer dan elders.

Laagste prijsgarantie via het MindfulnessFabriek Fonds

Bij MindfulnessFabriek betaal je nooit meer dan €350 voor mindfulness groepstraining én we hanteren laagste prijsgarantie. Met andere woorden, je weet bij ons zeker dat je altijd de laagste prijs betaalt. Als je elders (in dezelfde stad) goedkoper uit bent, betalen wij het verschil terug. Wij hebben hiervoor ons eigen fonds opgericht en daar zijn we best trots op. Als je wilt kun je hier de voorwaarden van het MindfulnessFabriek Fonds bekijken.

Bekijk de voorwaarden

Workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’ online of op locatie

Ervaar mindfulness en maak gratis kennis met technieken die centraal staan in de 8-weekse mindfulnesstraining. Daarnaast kun je al je vragen stellen over mindfulness. De workshop kost €19,95. Maar als je daarna deelneemt aan een 8-weekse mindfulnesstraining ontvang je een korting van hetzelfde bedrag. De workshop is interessant voor iedereen die wil investeren in zijn of haar kwaliteit van leven. Je krijgt van ons:

  • een korting van €19,95 voor deelname aan een 8-weekse mindfulness training
  • het MindfulnessFabriek e-book (26 pagina’s aan inspiratie + 5 oefeningen)

Agenda Workshop online ‘Kennismaken met Mindfulness’

Deelnemers aan een mindfulness MBSR training van MindfulnessFabriek

Lage kosten, unieke garanties, geweldige ondersteuning

Wij geloven dat de wereld een mooiere plek wordt als meer mensen kennismaken met mindfulness en er daadwerkelijk iets mee gaan doen. Daar wil MindfulnessFabriek actief aan bijdragen en daarom proberen we de kosten voor jou laag te houden, zodat geld geen obstakel meer is. Dat zou het namelijk niet moeten zijn. Daarom proberen we altijd de beste deal voor je te vinden. Daarom hebben we een fonds opgericht. En daarom hebben we een aantal garanties in het leven geroepen: Niet goed geld terug-garantie, Startgarantie (op bepaalde trainingen) en Laagste prijs-garantie (op bepaalde locaties).

We doen er altijd alles aan om jou te ondersteunen. We zien dat onze werkwijze hoog wordt gewaardeerd met een gemiddelde van 9+ in onafhankelijke beoordelingen (Kiyoh). Daarvoor zijn we zeer dankbaar en dat maakt onze ‘drive’ alleen maar groter.

Heb je tips of feedback? Laat het ons weten. Wil je advies of wil je je aanmelden? Verstuur het onderstaande formulier en abonneer je gelijk op ons e-magazine Mindvolleven.

Contact
Contact opnemen
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Informatie of advies over een training
  • Onze tarieven
  • Vergoeding werkgever
  • Vergoeding zorgverzekering
  • Vergoeding eigen fonds
  • 088 20 32 600

Van stress naar ontspanning en acceptatie. Schrijf je in voor een gratis* workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’.