Technieken

Het langdurig blootstaan aan stress is niet bevorderlijk voor je gezondheid. Negeer deze signalen en spanning niet al te lang en ga er vandaag nog mee aan de slag. Hoe en op welke manier? We leren je beter leren omgaan met stress. Stress management van MindfulnessFabriek biedt een passende mix tussen leren ontspannen, omgaan met stress en het opdoen van nieuwe inzichten. Je leert gefundeerde technieken en praktische oefeningen aan die je meteen kunt toepassen in de praktijk.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

De doelen zijn:

Training

MindfulnessFabriek is de grootste aanbieder van mindfulness en ACT coaching in Nederland. Met onze trainingen en workshops verzorgen wij stress management en stressreductie voor bedrijven en organisaties. Wij richten ons op het versterken van persoonlijke veerkracht, zodanig dat de deelnemers op een stressbestendige, flexibele en creatieve manier om leren gaan met (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering. Inmiddels hebben ruim 20.000 mensen een coachtraject, training of workshop bij ons gevolgd. Met meer dan 30 trainers en een eigen Post-HBO academie hebben wij ruime kennis en ervaring op het gebied van coachen en trainen in ACT psychologie en mindfulness.

Contact
Meer informatie over stress management

Interesse in het reduceren van stress?

MindfulnessFabriek verzorgd workshops, trainingen en coaching vanaf 1 uur of voor een hele dag. Het programma wordt altijd op maat gemaakt. Nadat we de wensen en doelen in kaart hebben gebracht zal de offerte worden opgesteld.

Neem contact op met de servicedesk. Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook:Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.

Schrijf je nu in voor de gratis* workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’ Online.