officiële training | start snel | ontvang het boek thuis

Leer omgaan met stress en verandering bij MindfulnessFabriek Rotterdam

MBSR of Mindfulness Based Stress Reduction is wereldwijd bekend als dé mindfulness training voor vermindering van stress. Deze praktische mindfulness training levert een positieve bijdrage levert aan je gezondheid en leert je effectiever omgaan met stress, verandering en uitdaging.

De Mindfulness MBSR training van MindfulnessFabriek Rotterdam:

  • Wordt gegeven door een ervaren VMBN-trainer;
  • Bestaat uit 8 wekelijkse groepssessies van 2,5 uur op locatie;
  • Is inclusief ‘Oefendag’, waarop je de oefeningen in de praktijk brengt;
  • Is inclusief praktisch werkboek zodat je thuis ook kunt oefenen.

Bekijk de agenda

10

“Acht wekelijkse avonden in een fijne en kleine groep, veel openheid en bereidheid om gezamenlijk te leren en te ontdekken. We vonden bronnen van rust, van dingen loslaten die niet helpen, van compassie voor onszelf en anderen, van zelfinzicht en -confrontatie. Onder leiding van trainer Sijmen was dit een inspirerende en helpende ontdekkingsreis.”

9

“Ik heb de online MBSR-training gevolgd. Hierdoor was het goed haalbaar in mijn dagelijkse leven. Ik was benieuwd hoe dit zou zijn, maar het is goed bevallen. Doordat we veel oefeningen deden en er relatief weinig klassikale instructie was, kon ik er goed bijblijven. Het delen van ervaringen was duidelijk gericht op de oefeningen en werd door de trainer goed begeleid, waardoor het een helpend onderdeel van de training werd. Ik had er zelf meer uit kunnen halen door meer te oefenen tussen de bijeenkomsten door, wellicht had het geholpen als er in de bijeenkomsten hier meer aandacht voor was. De trainer was ervaren en kundig, heel prettig.”

10

“Veel handige technieken geleerd over hoe om om te gaan met stres. En niet uit de automatiesche piloot te reageren”

9

“prettig, helder en gezellig”

8

“het geeft je handvatten om om te gaan met stressvolle momenten en je rust te pakken op de dag. hierdoor ontstaat focus met wat je op dat moment doet.het is zeker geen quickfix maar een tool om te gebruiken. jij maakt de keuze welke je gebruikt. het leren omgaan met tegenstrijdigheden tussen mindful leven en de eisen die wij ons zelf (en de maatschappij) ons opleggen is ook iets wat er mag zijn en geeft ruimte om bewuste keuzes te maken.niemand zegt dat het makkelijk is, maar het geeft je leven wel richting.”

8

“Het was een prettige en toegankelijke training om meer bekend te raken met mindfulness. Soms werd er in mijn ogen teveel gepraat, terwijl juist het ervaren en het uitvoeren van de oefeningen heel waardevol zijn. Tegelijkertijd begrijp ik dat dit ook lastig is met een groep waarbij de verschillen groot zijn.”

10

“Ik heb een hele fijne mindfulness training bij Martine gevolgd. Je gaat veel oefenen en krijgt daarnaast ook nog theorie over de oefeningen en hoe je zo mindful mogelijk met momenten in je leven om kunt gaan. Martine is naast de training ook heel betrokken en zelfs als je onverhoopt een sessie mist, dan wil ze je met al het plezier telefonisch op de hoogte brengen van de besproken stof en het huiswerk. Zodat je nooit de aansluiting hoeft te missen. Al met al 8 hele interessante en fijne weken gehad :)”

10

“Ik heb last van burn-out klachten met ook wat depressiesymptomen.Omdat ik van mezelf een vrij druk brein heb en zo snel overweldigd en gestresst raak, leek het mij slim om eens een mindfulnesstraining te volgen. Ik heb daarbij de volgende doelen voor mezelf gesteld:- Een rustiger brein weten te creeëren.- Mijn lichaamssygnalen beter te leren begrijpen zodat ik stress sneller opmerk.Dankzij deze training hebben allebei de doelen weten te behalen, en daarnaast iets wat misschien nog wel belangrijker is voor mij ook geleerd:- Hoe om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens, en hoe deze te leren accepteren.Al met al dus echt een fantastische ervaring voor mij geweest die mij op vele vlakken heeft geholpen.”

10

“Ik heb een hele prettige mindfulness training gevolgd bij Kirsten. Haar kalme en respectvolle wijze wijze van training wekt direct een vertrouwde en veilige omgeving op. Zij is absoluut niet belerend maar creëert met haar enthousiasme interesse. Ze weet haar uitgebreide kennis goed over te brengen en wisselt 'theorie' af met eigen anekdotes, dit vond ik erg fijn. Dat ik de training als een openbaring heb ervaren en hier zeker mee door wil komt mede door de trainer.”

Meer beoordelingen
Hoe kom ik in aanmerking voor vergoeding voor een mindfulness of compassietraining bij MindfulnessFabriek

Kan ik een vergoeding krijgen voor een Mindfulness MBSR training bij MindfulnessFabriek Rotterdam?

  • Veel zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness MBSR training vanuit het aanvullend pakket. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar en kan oplopen tot €350. In dat geval betaal je slechts €195 voor een Mindfulness MBSR training;
  • Daarnaast kun je een beroep doen op je werkgever. Je werkgever heeft baat bij jouw welzijn en is zelfs verplicht om eraan bij te dragen, bijvoorbeeld via een opleidingsbudget;
  • Als je zzp-er of ondernemer bent kun je de training aftrekken van de belasting.

Bereken je vergoeding

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
de officiële zelfcompassie training | start snel | gemakkelijk vanuit huis

Compassietraining MBCL online
Leer vriendelijker te zijn voor jezelf bij MindfulnessFabriek Rotterdam

Wil je vriendelijker leren zijn voor jezelf en meer vanuit dankbaarheid leven? Volg dan een Compassietraining MBCL bij MindfulnessFabriek. Compassietraining helpt je om meer betekenis te geven aan je werk en je leven, door met meer vriendelijkheid en dankbaarheid naar jezelf, je kinderen, je collega’s en je omgeving te kijken. Op deze manier haal je meer voldoening uit je leven en functioneer je beter op je werk en in je privéleven.

Deze Compassietraining is een vervolg op de Mindfulness MBSR training en bestaat uit 8 sessie van 2 uur. Deze sessies vinden om de week plaats en worden verzorgd door een VMBN gecertificeerde mindfulnesstrainer met een specialisatie in compassietraining.

Bekijk Compassie MBCL

Agenda Rotterdam
Mindfulness MBSR
Op locatie of online
Op locatie
Maandagavond 22/04
Mindfulness MBSR
Gaffelstraat 1 Rotterdam
19:30 - 22:00 uur
Investering: 545,-
Mindfulness MBSR van 8 lessen op locatie
Info & aanmelden
Maandagavond 22 april Mindfulness MBSR
Rotterdam
Investering

€ 545 • mét vergoeding via zorgverzekeraar. Ons werkgeverstarief is €695.

Tijden en data

Maandagavond 19:30 - 22:00 uur.

22 april - 29 april - 13 mei - 27 mei - 3 juni - 10 juni - 17 juni - 24 juni

Datum oefendag
26 mei 2024 (online)
Adres

Gaffelstraat 1, Rotterdam

Korte beschrijving

Mindfulness Based Stress Reduction vermindert stress en leert je beter omgaan met uitdagende situaties en omstandigheden. MBSR is een wetenschappelijk bewezen programma van acht weken dat je op locatie volgt bij een VMBN- of VVM-gecertificeerde trainer.

Lees meer over Mindfulness MBSR

Online
Dinsdagavond 16/04
Mindfulness MBSR online
Via Zoom
20:00 - 22:00 uur
Investering: 495,-
Online Mindfulness MBSR van 8 lessen
Info & aanmelden
Start: Dinsdagavond 16 april Mindfulness MBSR online
Investering

€ 495 • mét vergoeding via zorgverzekeraar. Ons werkgeverstarief is €595.

Tijden en data

Dinsdagavond 20:00 - 22:00 uur.

16 april - 23 april - 7 mei - 14 mei - 21 mei - 28 mei - 4 juni - 11 juni

Datum oefendag
26 mei 2024 (online)
Locatie

Online, vanuit je eigen huis

Korte beschrijving

Mindfulness Based Stress Reduction vermindert stress en leert je beter omgaan met uitdagende situaties en omstandigheden. MBSR is een wetenschappelijk bewezen programma van acht weken dat je online volgt bij een VMBN- of VVM-gecertificeerde trainer.

Lees meer over Mindfulness MBSR online (nieuw venster)

Online
Woensdagavond 8/05
Mindfulness MBSR online
Via Zoom
20:00 - 22:00 uur
Investering: 495,-
Online Mindfulness MBSR van 8 lessen
Info & aanmelden
Start: Woensdagavond 8 mei Mindfulness MBSR online
Investering

€ 495 • mét vergoeding via zorgverzekeraar. Ons werkgeverstarief is €595.

Tijden en data

Woensdagavond 20:00 - 22:00 uur.

8 mei - 15 mei - 22 mei - 29 mei - 5 juni - 12 juni - 19 juni - 26 juni

Datum oefendag
15 september 2024 (online)
Locatie

Online, vanuit je eigen huis

Korte beschrijving

Mindfulness Based Stress Reduction vermindert stress en leert je beter omgaan met uitdagende situaties en omstandigheden. MBSR is een wetenschappelijk bewezen programma van acht weken dat je online volgt bij een VMBN- of VVM-gecertificeerde trainer.

Lees meer over Mindfulness MBSR online (nieuw venster)

Online
Woensdagavond 8/05
Mindfulness Course MBSR online English
Via Zoom
19:00 - 21:30 uur
Investering: 495,-
Scientifically proven stress reduction or attention training of 8 weeks
Info & aanmelden
Start: Woensdagavond 8 mei Mindfulness Course MBSR online English
Investering

€ 495 •

Tijden en data

Woensdagavond 19:00 - 21:30 uur.

8 mei - 15 mei - 22 mei - 29 mei - 5 juni - 12 juni - 19 juni - 26 juni
Locatie

Online, from your home

Korte beschrijving

Mindfulness Based Stress Reduction course (MBSR) reduces stress and anxiety, provides peace of mind and overview and is effective for all kinds of stress-related complaints. You are digitally connected with our mindfulness professionals and other participants in the training. Participating is easy. You only need a computer (smartphone, tablet) and a good internet connection. We make sure you can connect easily. The online course has the same content as the MBSR mindfulness training on location.

Compassietraining
Online
3 plekken beschikbaar
Online
Woensdagavond 17/04
Compassietraining online
Via Zoom
19:00 - 21:00 uur
Investering: 495,-
Online compassietraining van 8 lessen
Info & aanmelden
Start: Woensdagavond 17 april Compassietraining online
Investering

€ 495 • mét vergoeding via zorgverzekeraar. Ons werkgeverstarief is €695.

Tijden en data

Woensdagavond 19:00 - 21:00 uur.

17 april - 1 mei - 15 mei - 29 mei - 12 juni - 26 juni - 10 juli - 24 juli
Adres

Via Zoom,

Korte beschrijving
Sluiten
Schrijf je in Contact
Stel hier je vraag
Contactgegevens

info@mindfulnessfabriek.nl
zakelijk@mindfulnessfabriek.nl

Adres hoofdkantoor:
‘s-Gravelandseweg 65, 1217 EJ Hilversum

KvK: 57881065
IBAN: NL54 INGB 0004 1328 00

Contact