Over de reis

Het hart staat tijdens deze 9-daagse reis centraal. Er is behoorlijk wat kans dat je een afgeslotenheid ervaart bij je hart. Het is de plek die je direct beschermt van jongs af aan, als je onvoldoende krijgt van anderen wat je nodig hebt. We hebben de neiging keer op keer te verharden als we tekort lijken te komen. Je kunt tijdens deze reis gaan herkennen dat het niet meer nodig is om je hart te sluiten. Uit deze safari kom je met een glimlach en je zult weten wat er nodig is om ieder moment terug te keren naar je hart.

Wat ga je doen?

Gedurende 9 dagen ga je meer met je hart zijn, doe je oefeningen om je hart te openen en erbij te blijven. Je gaat delen met elkaar vanuit oprechtheid, wat maakt dat je energie meer gaat stromen. Deze safari is een hartverwarmende ontdekkingsreis, van de gebaande paden af, door het berg- en kustgebied van Tanzania. Het Usambara gebergte in het Noorden met al zijn lieflijke rondingen en ruige rotspartijen en de Uluguru bergen in het Zuiden, majesteitelijk uittorenend boven de vlaktes, lenen zich voor fantastische wandeltochten. Het kustgebied heeft met rust gelaten stranden en vissersdorpjes waar je kunt vertragen, relaxen, snorkelen, zwemmen, mediteren, naar historische verhalen luisteren en meer.  Je verblijft tijdens deze reis in guesthouses en sfeervolle hotels en lodges. Voor een wandelsafari en gamedrive gaan we naar het Arusha National Park.

Begeleiding

Na 25 jaar gewerkt te hebben als therapeut in Nederland, is Alina in Afrika belandt. Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro leidde stap voor stap tot het organiseren van mindfulness natuurreizen. Sindsdien neemt ze mensen graag mee naar adembenemende, “off the beaten track” gebieden in Tanzania. Het is haar missie om je in contact te brengen met het avontuur zoals het leven bedoeld is. Naast mindfulness gebruikt ze vele andere therapeutische vormen, die op een praktische en concrete manier allerlei soorten klachten helpen verminderen.

Investering

  • € 1.750 per persoon.

Overige informatie

Het is mogelijk om deze safari te verlengen met Zanzibar. Je regelt zelf een reisverzekering, malaria preventie en vaccinaties (niet verplicht), een visum en vliegticket (je kunt hierbij wel advies krijgen). Frisdrank en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Na boeking wordt je zorgvuldig voorbereid op je safari. Al je vragen over wat je mee moet nemen, inentingen, etc. zullen worden beantwoord.