Over de reis

Deze unieke privé safari kan het hele jaar door gepland worden tot verbroedering voor geliefden, families of vrienden. De safari is voor iedereen die samen met belangrijke personen in zijn leven, een van de mooiste tochten ter wereld wil lopen om kwaliteitstijd met elkaar door te brengen.

Ergens onderweg kun je elkaar kwijtraken. Of het nu om geliefden, vrienden of familie gaat, het oorspronkelijke gevoel van verbinding en blijdschap met de ander(en) kan ver weg voelen. Daarvoor in de plaats is er een afstand ontstaan, die op allerlei ongewenste manieren naar buiten kan komen, bv als; verwijt, verdriet, verharden, negeren, manipuleren, onverschilligheid of intieme relaties met anderen.

Wat heb je nodig om te verzachten en te kunnen verbinden?

Wat ga je doen?

Aan het begin van deze reis slaap je een nacht in een sfeervol guesthouse (met zwembad). Tijdens de 4 daagse trekking en in Lake Natron word er in de natuur gekampeerd in lichtgewicht tenten. Er wordt gezorgd voor comfortabele matrassen en er reist een kok mee. Aan het eind verblijf je op een luxere camp ground met zwembad.

Tijdens het lopen en zijn in de prachtige, ongerepte natuur van Ngorongoro Krater Hoogland wordt je uitgenodigd om:

●       je behoeften in te brengen én ruimte te maken voor het verhaal van de ander(en).

●       uit de zich herhalende reacties te stappen, die niet bijdragen aan een verbroederende ontmoeting.

●       de weg terug te vinden naar respectvol en eerlijk delen met elkaar

●       terwijl je loopt, de verbinding met jezelf en de ander(en) vanuit dit moment maken.

Inspiratie vind je m.b.v. de natuur, mindfulness en coachingsopdrachten. Tijdens de trekking wordt er per dag ca. 4-6 uur gelopen in een rustig tempo.

Begeleiding

Na 25 jaar gewerkt te hebben als therapeut in Nederland, is Alina in Afrika belandt. Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro leidde stap voor stap tot het organiseren van mindfulness natuurreizen. Sindsdien neemt ze mensen graag mee naar adembenemende, “off the beaten track” gebieden in Tanzania. Het is haar missie om je in contact te brengen met het avontuur zoals het leven bedoeld is. Naast mindfulness gebruikt ze vele andere therapeutische vormen, die op een praktische en concrete manier allerlei soorten klachten helpen verminderen.

Investering

Bij deelname van 2 personen: € 3.090 per persoon.

Bij deelname van 3 personen: € 2.350 per persoon.

Bij deelname vanaf 4 personen: € 1.950 per persoon.

Overige informatie

Deze safari kan verlengd worden met een bezoek aan een wildpark als Serengeti of Tarangire. Je regelt zelf een reisverzekering, malaria preventie en vaccinaties (niet verplicht), een visum en vliegticket (je kunt hierbij wel advies krijgen). Frisdrank en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen. Na boeking wordt je zorgvuldig voorbereid op je safari. Al je vragen over wat je mee moet nemen, inentingen, etc. zullen worden beantwoord.