Mindfulness zomerweek in Frankrijk

De voornaamste ingrediënten van deze Mindfulness Zomerweek zijn een mooie locatie in Frankrijk, mindfulness en jezelf zijn.  Naast mindfulness is er voldoende tijd voor (andere) ontspanning. Met zwemmen of met een wandeling, met sport of een massage, cultuurexcursies of gewoon met helemaal niks doen. Daarnaast ook zijn er open workshops te volgen, o.a. yoga en dansimprovisatie.

Deze mindfulness zomerweek is voor degene die mindfulness willen beoefenen. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt en wilt verdiepen, of dat meditatie nieuw voor je is. Ook als de mindfulness training praktisch niet haalbaar voor je is, is de retraite een mooie manier om kennis te maken met mindfulness. Hoewel een retraite door de omgeving en duur meer een mindfulness vakantie is dan een training, komt veel uit de mindfulness training aan bod, aangevuld met interessante en waardevolle meditaties en oefeningen.

Wat ga je doen?

Mindfulness
Je leert op een toegankelijke wijze verschillende meditaties die er allemaal op gericht zijn de aandacht te focussen en je meer in contact te brengen met je adem, lichaam en innerlijke stem.

Mindful bewegen
Een mooie afwisseling op het zittend of liggend mediteren en waarin we lichaam en geest weer met elkaar verbinden middels ontspannende yoga, loop- en wandelmeditatie. De wandelmeditatie zullen we in de prachtige, bosrijke en heuvelachtige omgeving doen. Hiervoor hoef je geen speciale schoenen of goede conditie te hebben.

Exploratie thema’s
Daarnaast zullen we enkele thema’s onderzoeken, o.a. thema’s als gedachten zijn geen feiten, acceptatie en mindful communiceren.

Mindfulness trainer

Deze mindfulness week wordt gegeven door Zohair Elabd. Zohair is een bevlogen en ervaren mindfulness trainer die mindfulness op een toegankelijke en nuchtere manier weet te brengen. Dit gaat gepaard met lichtheid, humor en plezier. Naast mindfulness trainer werkt Zohair als (museum-) docent en gemeenteraadslid.

Praktische informatie

Praktisch: In een eigen groep volg je het mindfulness programma. Buiten het eigen programma is er veel ruimte anderen te ontmoeten uit het mindfulness of één van de twee andere retraite programma’s.

Verblijf: we verblijven in een sprookjesachtig landhuis aan de rand van het idyllische Lalouvesc. Logies met volpension. Vegetarische keuken of afwisselend vis, vlees, vegetarisch.

Kamers: 1, 2 en 3/4 persoonskamer (met wastafel en gedeeld sanitair of met privébadkamer) en camping.

Tarieven: €890 1p -kamer, €780 2p-kamer, €720 3/4p-kamer, €660 eigen tent.
Mogelijkheden tot carpoolen of andere samenreisopties.

Vervoer: de accommodatie is bereikbaar met de auto, trein of het vliegtuig. We bieden carpoolmogelijkheden en een huurauto. Bovendien rijdt een hoteltaxi vanuit het TGV station in Valence.

In te vullen informatie: Naam-email-tel-kamerkeuze

Bekijk de last minute deals en profiteer van hoge kortingen. Bekijk de agenda.