Mindfulness reizen in het buitenland

Bekijk ze hieronder.

Mindfulness reis naar Tanzania

Tanzania is de ultieme bestemming om op safari te gaan. Allereerst natuurlijk voor de wilde dieren, ‘the big five’ en de jaarlijkse migratie van honderdduizenden hoefdieren, maar ook voor de diverse indrukwekkende landschappen en magnifieke natuur. Onze mindfulness reizen in Tanzania vinden plaats op de meest prachtige locaties: van de Serengeti, het beroemdste wildpark ter wereld, tot de krater hooglanden van Ngorongoro en van het Usambara gebergte met al zijn lieflijke rondingen en ruige rotspartijen tot aan de bergen die in het zuiden majesteitelijk uitorerenen boven de vlaktes en het prachtige rode Natronmeer.

Bekijk hier onze mindfulness reizen.

Mindfulness reis naar Marokko

Een reis naar Marokko is op zichzelf al een heel bijzondere ervaring, maar de Sahara is bij uitstek een geweldig natuurfenomeen. De grootsheid van rood/oranje zandvlakten zo ver je maar kijkt, de prachtigste zonsopkomsten en ondergangen, trektochten met kamelen en slapen in een tentenkamp onder een indrukwekkende sterrenhemel. Beleef een onvergetelijke ervaring in de woestijn.

Bekijk hier onze (Engelstalige) mindfulness reizen.

Mindfulness reis naar Noorwegen

Noorwegen staat bekend om de prachtige natuur die er te vinden is, de fjorden, de bergen, het groen en het heldere water. Een perfecte locatie om de wildernis in te gaan en helemaal tot jezelf te komen. Niet voor niets is Noorwegen een van de gelukkigste landen van de wereld.

Ervaar het zelf: Bekijk hier onze mindfulness reizen.

Mindfulness reizen in Nederland

Bekijk ze hieronder.

Mindfulness reizen in Nederland

Voor mindfulness hoef je niet ver te reizen, je maakt als het ware een innerlijke reis waardoor je toch alles als ‘nieuw’ kunt zien en ervaren in een vertrouwde omgeving. De mindfulness reizen in Nederland worden wel bewust georganiseerd op locaties waar de omgeving je beoefening ondersteund door mooie natuur, rust en ruimte. Van wildernis tot wellness, Nederland heeft het allemaal.

Bekijk hier onze mindfulness reizen.

Aanmelden & meer info
Hoe kunnen we je helpen?

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met onze ServiceDesk. Bijvoorbeeld voor:

  • Inschrijven voor de retraite
  • Meer informatie of advies
  • 030 227 1850