Retraites

lees hier verder

Wil jij je mindfulness beoefening verder verdiepen? Wil je ervaring opdoen met het toepassen van mindfulness in je relaties? Wil je het jezelf cadeau doen om een heel weekend in rust stil te staan bij je mooie en moeilijke gewoontes en patronen?

Kom naar onze Weekendretraite Mindfulness en Relaties (23-25 februari)

Bij de Drentse Aa, midden in het bos van Zeegse. Een weekend vervuld van rust en ruimte. Tijd voor bezinning & inspiratie.

Mindfulness brengt niet alleen rust, maar helpt ons ook op een aandachtigere manier met elkaar om te gaan. Hoe pas je mindfulness toe in contact met anderen? Hoe creëer je harmonie en verdieping in je relaties? Sleutelwoorden hiervoor zijn vertrouwen, acceptatie en openheid; zowel in/ voor onszelf, als voor de ander.

Het weekend is vervuld van mindfulnessmeditaties, we oefenen in mindful communicatie en je krijgt concrete handvatten en tips om mindfulness in relaties toe te passen. Dit alles in een sfeer van rust, een prachtige bosrijke omgeving en met (h)eerlijk vegetarisch eten.

Het programma wordt begeleid door Malou en Andreas Swart, twee ervaren mindfulnesstrainers en therapeuten die werkzaam zijn bij o.a. De MindfulnessFabriek en StressWise. Andreas en Malou blijven hun relatie met elkaar verdiepen aan de hand van mindfulness en nemen graag anderen mee op dit pad.

Het eten wordt verzorgd door Anneke Comello van Lovingly Wholesome. Anneke kookt vanuit het hart, met veel liefde en plezier. Haar kookstijl is gezond, écht lekker en verrassend. De ingrediënten zijn altijd zo puur en (h)eerlijk mogelijk. “Op retraites is het extra belangrijk dat het eten je voedt en aardt, daar draag ik graag aan bij”.

 

Praktisch

Locatie: Conferentiecentrum & B&B De Clinge, Schapedrift 7, Zeegse
              (midden in het bos van de Drentse Aa)

Investering: €325 p.p. incl. BTW voor een 3 / 4 persoonskamer
                    €375 p.p. incl. BTW voor een 2 persoonskamer (beperkt beschikbaar)
                    € 550 p.p. excl. BTW voor bedrijven
Minima mogen contact opnemen om een aangepaste prijs te bespreken
Alle kamers hebben extra lange bedden en een douche en toilet op de kamer

Deelnemers: minimaal 13 en maximaal 22

Aanmelden voor 23 januari 2018 via:

[email protected] of 06-81885692 

Meer informatie? Het dagprogramma inzien? Vragen? Mail of bel gerust, we staan je graag te woord

 

Loslaten, accepteren en ontspannen zijn vaardigheden die je kunt leren!

inschrijven