Mindfulness training bij MindfulnessFabriek: altijd vergoeding

Je werkgever investeert graag in jou

Mindfulness kan zorgen voor een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim. Geen wonder dat je werkgever graag investeert in een mindfulness training voor jou. Hij of zij heeft vaak zelfs geld gereserveerd voor jouw ontwikkeling in de vorm van een opleidingsbudget. Dat heeft de overheid geregeld. Maak nu gebruik van je opleidingsbudget of vraag je werkgever of hij/zij voor je wil betalen. En als je wilt vragen wij het voor je.

Vul onderstaand formulier in en ontvang direct een offerte en een begeleide brief. Deze kun je doorsturen naar je werkgever.

Zakelijke tarieven groepstrainingen:
Mindfulness MBSR online: € 595
Mindfulness MBSR op locatie: € 695
Compassie training online: € 595

8 Sessies mindfulness individueel: € 995

Download offerte

 

Gesprekken met medewerkers en collega's kunnen soms lastig zijn. Zeker als emoties en gevoelens een rol spelen. Durven je collega's je wel aan te spreken als ze het moeilijk hebben?

Is jouw werkgever al bij ons aangesloten?

Goed nieuws! Mindfulness wordt steeds meer en meer door zorgverzekeraars en het bedrijfsleven omarmd. Dat betekent dat ook jouw werkgever inziet dat mindfulness een belangrijke bijdrage levert op jouw functioneren. Gelukkig voor jou heeft MindfulnessFabriek samenwerkingen met bedrijven en organisaties uit het hele land opgebouwd. Dit is ontstaan in het kader van duurzame inzetbaarheid, om het welzijn en werkgeluk van werknemers te verhogen. Precies datgene waar mindfulness een bijdrage aan levert.

Mindfulness zorgt voor een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim. Daarom is ook jouw werkgever enthousiast over mindfulness training. En daarom is MindfulnessFabriek partner van diverse organisaties en bedrijven. Wil jij weten of jouw werkgever bij ons is aangesloten? Check het hier

Contact
Offerte op maat
Contact

Vul je gegevens in en ontvang een offerte in je mailbox. Deze kun je doorsturen en bespreken met je werkgever. In de mail geven we je ook 5 tips om je werkgever te overtuigen dat mindfulnesstraining een zinvolle investering is. Momenteel kun je via dit webformulier alleen een offerte aanmaken voor Mindfulness MBSR en Mindfulness Individueel. Wil je een offerte aanvragen voor een andere training, neem dan contact met ons op.


  • Persoonlijke gegevens

  • Bedrijfsgegevens