Mindfulness aandachttraining in Nijmegen

De MindfulnessFabriek Nijmegen

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Mindfulness aandachttrainin) vermindert stress en helpt je ontspannen en accepteren

Mindfulness is een vaardigheid die je kunt aanleren door een 8-weekse mindfulness training of aandachttraining te volgen bij De MindfulnessFabriek. Je krijgt in de mindfulness training handvaten aangereikt om in korte tijd 'mindful' in het leven te staan. Het leven wordt lichter, leuker.

Bij De MindfulnessFabriek ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen mindfulness training volgt, die werkt! Onze hoger opgeleide professionals werken full-time met mindfulness, hebben een therapeutische achtergrond en zijn gecertificeerd door de beroepsvereniging van mindfulness trainers - VMBN. Je kunt mindfulness bij ons aanleren in een groep, individueel of samen met je partner of vriend(in).

Bekijk onze trainingen

Vergoeding garantie van De Mindfulnessfabriek Nijmegen

Bij De MindfulnessFabriek is altijd vergoeding mogelijk via onze vergoeding garantie. Daarnaast kun je aanspraak maken op vergoeding vanuit ons eigen fonds. Wij vinden oprecht dat een goede mindfulness training voor iedereen beschikbaar moet zijn. Ook werkgwevers zijn vaak bereid de kosten van een mindfulness training te dragen. In 2018 is het ook mogelijk om deel te nemen aan een groepstraining via de meedoen-regeling in Nijmegen. 

Mindfulness kan je helpen te ontspannen en los te laten, en de regie in je leven weer te pakken. Bel of mail met onze servicedesk. Zij weten alles van mindfulness. Je kunt bijvoorbeeld samen met hen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Zij helpen je met veel plezier verder!

Bel of mail ons

Agenda

90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Nijmegen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 29 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Nijmegen - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training vrijdagochtend 8 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Nijmegen - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Nijmegen - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Nijmegen - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine
inschrijven info advies

Team Nijmegen

Mariëtte - MindfulnessFabriek
Mariëtte
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
José - MindfulnessFabriek
José
José is mindfulnesstrainer en 'mindful' coach met veel ervaring in het geven van individuele en groepstraining. Vanuit een sfeer van veiligheid en vertrouwen nodigt José je uit om in kleine stappen veranderingen te realiseren die bijdragen tot een waardevol leven. Met lichtheid en humor. VMBN Cat.1 Reg. 2011148
Suzanne - MindfulnessFabriek
Suzanne
Wat mij vooral aanspreekt in mindfulness is de mentale rust die het kan brengen. Het leert je de werking van je lichaam en je geest beter te begrijpen en signalen van beide op de juiste manier te interpreteren. Misschien wel het mooiste: je leert met vriendelijkheid te kijken naar wat je tegen komt. VMBN Cat.1 Reg. 2015681
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 024 20 22 372
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek NIJMEGEN
  • Sarvata
  • Schependomlaan 17
  • 6542 RL Nijmegen
Bekijk de agenda →