Ons Jubileumaanbod

Ons Jubileumaanbod bestaat uit 3 onderdelen:

  • Mentaal Fit Challenge: jouw werknemers ontvangen elke dag van de Vitaliteitsweek een e-mail met tips, inspiratie en oefeningen om hun mentale fitheid te verbeteren. Deze dagelijkse boost helpt hen stap voor stap bewuster en vitaler te worden.
  • Mentaal Fit Plan: ontvang 10% korting op ons gehele Incompany-aanbod. Hiermee kun je voordelig workshops en trainingen voor jullie teams boeken, zodat de hele organisatie kan profiteren van verbeterde mentale fitheid.
  • Mentaal Fit Portal: krijg 10% extra tegoed voor ons Brand Portal, waar jouw medewerkers (online) mindfulness- en compassietrainingen kunnen boeken. Dit extra tegoed geeft de mogelijkheid om méér medewerkers te laten deelnemen aan waardevolle trainingen.

Neem contact op

Oefeningen en meditatie

Mentaal Fit Plan: 10% korting op ons volledige Incompany-aanbod

Investeer in de toekomst van uw team met het Mentaal Fit Plan. Ontvang 10% korting op ons uitgebreide Incompany-aanbod, inclusief workshops en trainingen die speciaal zijn ontworpen om de mentale gezondheid van uw medewerkers te versterken.

Je kunt het Mentaal Fit Plan bijvoorbeeld inzetten om 10% korting te krijgen op de Workshop Werkgeluk. In deze Workshop WerkGeluk leggen we een basis voor het bouwen van een cultuur waarin betekenis, verbinding, voldoening en plezier centraal staan.

Neem contact op

Mindfulness oefeningen in het Mindfulnesstraining werkboek

Onze spelregels

We maken deelname aan ons Jubileumaanbod graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we een aantal simpele spelregels opgesteld:

  • Het is mogelijk om de Challenge, het Plan en het Portal te combineren, maar kiezen voor één element kan ook;
  • De afgenomen diensten hoeven niet plaats te vinden tijdens de Nationale Vitaliteitsweek, maar kunnen naar gelieve worden ingepland;
  • Het Jubileumaanbod kan worden aangesproken vanaf juni 2024 tot en met september 2024.

 

Neem contact op

8

“Het was fijn om anderen online te ontmoeten en tools aangereikt te krijgen om meer rust en aanwezigheid in je leven te creeren.”

10

“De online training heb ik als heel prettig en zinvol ervaren. Heel fijn en byzonder om in je eigen omgeving zo'n fijn samenzijn te hebben. Een mix van meditatie, toelichting/ uitleg , interactie en delen van ervaring. Je wordt vrijgelaten om wel of niet actief deel te nemen aan het gesprek of het delen van ervaring. Bree is een fantastische trainer, ze voelt heel goed aan waar de behoefte van de deelnemers ligt.”

9

“Deze 8 weken heb ik een kant van mezelf leren kennen én te accepteren die goed verstopt was. Ik ben veel minder streng voor mezelf en meer in het moment te zijn. De wijze waarop Bree ons heeft begeleid is hierbij heel erg belangrijk geweest. Respectvol, spiegelend en een ieder van ons zien. Heel waardevol.”

10

“De bijeenkomsten waren voor mij zeer waardevol door een mooie combinatie van inzicht geven, oefenen en reflecteren. Daarnaast werden de bijeenkomsten goed ondersteund door een cursusboek, filmpjes en losse meditatie oefeningen voor thuis. De trainer zorgde voor een respectvolle, veilige en plezierige sfeer tijdens de bijeenkomsten en was kundig in de begeleiding. En hij was als persoon heel vriendelijk en open.”

9

“De acht bijeenkomsten bevatten allemaal kleine pareltjes die in het dagelijks leven zorgen voor meer rust en compassie. Het meerdere dagen per week tijd besteden aan de oefeningen vergt enige discipline, ik hoop dit vol te kunnen houden. We hebben in een zeer plezierige groep samen gewerkt aan meer mindfulness in ons leven. Er was vertrouwen en respect naar elkaar. De begeleiding van Sijmen heeft daar zeker een grote rol bij gespeeld. Altijd zacht en warm aanwezig waarbij op passende momenten veel ruimte wordt geven aan diegene die dit nodig heeft. De theorie is eigenlijk op papier heel simpel, maar in de praktijk vergt het wel iets van je. Maar de resultaten, hoe klein ook zijn mij zeer dierbaar en geven mij veel.”

10

“Ik heb de training Compassie online gevolgd, begeleid door Marleen Pasmans. Ze was enorm betrokken en inlevend. Door haar expertise heb ik in de lessen welke ik kon volgen veel mooie inzichten gekregen. Ik zou wensen dat ik meer lessen had kunnen volgen. Ik zou deze training zeker aanraden, als vervolg wanneer je al bekend met Mindfulness.”

10

“De docent was rustig en aandachtig. Stap voor stap ontdek je veel over jezelf en je relatie tot je gedachten. Een hele fijne training!”

10

“In die 8 weken tijd heb ik veel geleerd. Sijmen heeft alle lessen ontzettend goed begeleid en het voelde ook vertrouwd. Als je kijkt hoe ik aan het begin van de cursus stond en dat vergelijkt met het einde, dat verschil is zichtbaar. Ik ben blij dat ik de training gevolgd heb.”

9

“De mindfulnesstraining was voor mij heel waardevol. Een mooie combinatie van zelfstudie van de theorie via het boek en beeldende filmpjes aan de ene kant en live oefenen in de groep onder kundige en warme begeleiding van Sijmen.”

Meer beoordelingen
Contact
Doe mee met de Nationale Vitaliteitsweek 2024
En werk samen met ons aan een mentaal fit Nederland

Neem nu contact op met Harrie Zonneveld