Mindfulness training bij MindfulnessFabriek: altijd vergoeding

Mindfulness Zomer Training online met gratis luxe giftbox of op onze locaties, altijd vergoeding

MindfulnessFabriek organiseert gedurende de zomermaanden van maandag tot en met vrijdag Mindfulness Zomer Trainingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Bussum en Groningen. Als je niet in de buurt van een van deze steden woont (of werkt) kun je online deelnemen. Je ontvangt dan een gratis een luxe giftbox ter waarde van €80. Je doorloopt in vijf dagdelen de gehele MBSR mindfulness training, de bewezen effectieve mindfulness basis training. Online of op een van onze locaties. Je leert hoe je je kunt ontspannen en hoe je beter kunt omgaan met (pieker) gedachten, (lastige) gevoelens en lichamelijke sensaties. De Mindfulness Zomer Training helpt bij het verlagen van je stressniveau en het verhogen van je geluksgevoel. Het zorgt ervoor dat je meer geniet van de prettige dingen en beter kunt omgaan met de minder leuke zaken. Voor startdata, praktische info en direct aanmelden ga je naar de agenda.

Ga naar de agenda

Mindfulness aandachttraining in vijf aaneengesloten dagen

  • Herkennen van automatische reacties
  • Onderzoeken van obstakels
  • Bewustworden en respecteren van grenzen
  • Stress leren herkennen
  • De juiste keuzes leren maken
  • Gedachten doorzien
  • Mindfulness in je dagelijks leven integreren
  • Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd

Vergoeding via je werkgever, zorgverzekeraar of via ons eigen fonds. Daardoor kost de training jou als particulier maximaal €300. En misschien kun je zelfs gratis meedoen. Wij organiseren elke week een Mindfulness Zomer Training. Bekijk onze agenda en vind jouw training.

Bekijk de agenda

Effecten van Mindfulness

Mindfulness is bewezen effectief bij stress, burn-out en allerlei stress-gerelateerde klachten, zoals onrust, rusteloosheid, vermoeidheid, slaapproblemen, piekeren, concentratie-problemen, gevoelens van angst en paniek, chronische ziekte, geen nee kunnen zeggen, moeite met grenzen, depressieve gevoelens, chronische pijn, moeite hebben met druk en een gejaagd gevoel hebben. Hieronder kun je het eerste hoofdstuk van ons mindfulness training werkboek downloaden voor tips en oefeningen voor een eerste indruk van mindfulness training bij MindfulnessFabriek. Voor startdata, praktische info en direct aanmelden ga je naar de agenda.

Bekijk de agenda

Landelijke agenda MindfulnessZOMER trainingen
De MindfulnessFabriek garandeert je de best mogelijke ondersteuning bij de mindfulness training online in een groep.
Selecteer locatie
Selecteer training
Wanneer wil je starten
Sluiten
Vergoeding mindfulness
Bij MindfulnessFabriek krijg je altijd vergoeding. Soms zelfs volledig. En dat is uniek in Nederland!
Werkgever
Vergoeding tot 100%

Mindfulness kan zorgen voor een toename van werkgeluk en een afname van ziekteverzuim. Geen wonder dat je werkgever graag investeert in een mindfulness training voor jou. Hij of zij heeft zelfs geld gereserveerd voor jouw ontwikkeling in de vorm van een opleidingsbudget. Dat heeft de overheid geregeld. Maak nu gebruik van je opleidingsbudget of vraag je werkgever of hij/zij voor je wil betalen. En als je wilt vragen wij het voor je.

Werkgeverofferte aanvragen
Zorgverzekering
Vergoeding tot € 350,-

Als je geen werkgever hebt (of hij/zij onverhoopt niet betaalt) ontvang je meestal wel een vergoeding via je zorgverzekering. Het merendeel van de zorgverzekeraars vergoedt namelijk een flink deel van mindfulness training bij MindfulnessFabriek. Klik op 'bereken jouw zorgvergoeding' en ontdek waar jij recht op hebt.

Bereken jouw zorgvergoeding
Eigen fonds
Vergoeding tot € 150,-

Je wilt meedoen aan een groepstraining, maar je hebt geen werkgever die voor je betaalt en je zorgverzekeraar doet moeilijk. Geen nood! Wij willen je graag ondersteunen door een vergoeding uit ons eigen fonds. MindfulnessFabriek heeft een missie: iedereen met mindfulness in aanraking brengen voor een lichter, minder gestresst leven met elkaar.

Vergoeding eigen fonds aanvragen
Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
Team Mindfulness Zomer Training
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien Agema
Dorien is (online) mindfulness trainer en WerkGeluk coach. Met haar jarenlange ervaring als manager, heeft zij een nuchtere, praktische en heldere aanpak ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, rust en kracht ontwikkelen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 2016879
Mariëtte Huibrechtse
Mariëtte is zeer ervaren als (online) mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Henriëtte Rutten
Henriette is (online) mindfulness trainer, WerkGeluk coach en tevens een ervaren therapeut. Zij heeft ervaren dat vertrouwen hebben in jezelf een van de belangrijkste voorwaarden is voor plezier en geluk in je werk. Zij deelt deze kennis in haar trainingen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 20171078
Jen van Horen
Jen is een ervaren (online) mindfulness trainer en therapeut met een rustige en open houding. Zij helpt je om tot inzicht en acceptatie te komen en ontspannen te kunnen leven met meer vertrouwen en levensvreugde. VMBN Cat.1 Reg. 2017999
Bree Smej
Bree is (online) mindfulness trainer en heeft veel ervaring in het ontwikkelen van programma's op het gebied van ontspanning. Mindfulness is voor haar een manier om rust te vinden en zichzelf te gronden in turbulente tijden. Soms in bredere zin, als levenshouding. Mindfulness helpt haar om zichzelf en de ander te begrijpen en om openheid, mildheid en acceptatie te ontwikkelen. VMBN cat.1 reg. 20171133
Jantien
Als mindfulness trainer en yogalerares leert Jantien je beter om te gaan met de uitdagingen van het leven. Hartelijk en luchtig helpt ze naar je mogelijkheden te kijken en beperkingen te aanvaarden. Je gaat beter de deur uit en deze positieve, bewuste levenswijze neem je mee! VMBN Cat.1 Reg. 20171129
Veelgestelde vragen
Wat zijn de grootste voordelen van de mindfulness Zomer Training?

Je bent vijf dagen achtereen intensief bezig met mindfulness. Weg van stress, naar ontspanning en acceptatie. Je creëert een kans voor jezelf om een week lang met vooral met mindfulness bezig te zijn. De Zomer Training heeft wel iets weg van een retraite. Alle onderdelen uit de reguliere MBSR mindfulness training komen aan bod, maar dan in vijf aaneengesloten dagen. De lesstof waar je normaal 8 weken over doet, heb je nu in een week behandeld. Door de toewijding zit je er lekker in en dit beleef je niet in je eentje, maar met een bijzondere groep mensen.

Wordt mindfulness Zomer Training vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Dat zou heel goed kunnen. Vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar. Neem voor meer informatie en concrete antwoorden contact met ons op via 088 20 32 600. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Wat kost een mindfulness Zomer Training?

De zomertraining kost €450, maar je betaalt maximaal €300 zelf. Er zijn namelijk altijd vergoedingsmogelijkheden. Daarnaast hanteren wij een laagste prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je bij ons altijd het laagste tarief betaalt. En het kan nog beter. Veel werkgevers zijn bij ons aangesloten, waardoor je volledig gratis aan een Mindfulness Training kan deelnemen. Informeer bij ons of je werkgever is aangesloten of vraag gemakkelijk een offerte voor je werkgever op.

Wanneer start er een mindfulness Zomer Training?

In de zomervakantie starten er op verschillende momenten Mindfulness Zomer Trainingen, zowel online als op onze locaties Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Alle zomertrainingen duren van maandag t/m vrijdag. Elke dag krijg je twee lessen. De eerste les is van 09:30 tot 11:30 en de tweede les is van 12:00 tot 14:00. Tussendoor heb je een half uur pauze. Bekijk de agenda voor meer informatie en inschrijven.

Welke onderwerpen worden er behandeld in de mindfulness Zomer Training?

De onderwerpen die behandeld worden zijn hetzelfde als in de reguliere wetenschappelijk bewezen effectieve MBSR mindfulness training.

Les 1: Herkennen van automatische reacties
Les 2: Onderzoeken van obstakels
Les 3: Bewustworden en respecteren van grenzen
Les 4: Stress leren herkennen
Les 5: De juiste keuzes leren maken
les 6: Gedachten doorzien en communicatie
les 7: Mindfulness in je dagelijks leven integreren
les 8: Stiltemiddag / oefenmiddag
Les 9 en 10: Succesvol toepassen van wat je hebt geleerd.

Is de mindfulness Zomer Training online of op locatie?

We organiseren de mindfulness Zomer Training zowel online als op een aantal plekken in het land, te weten op onze trainingslocaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Uiteraard Corona-proof. Bekijk agenda.

Alle veelgestelde vragen
Contact
Waar kunnen wij je mee helpen?

Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. Of bel, chat of mail met onze servicedesk; zij weten alles van de MindfulnessZOMER training. Je kunt bijvoorbeeld samen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of de training aansluit bij je behoefte van dit moment, of gewoon voor informatie over vergoeding. Wij helpen je graag verder.

Mindfulness training op locatie of online. Bekijk ons aanbod.