Mindfulness workshop organiseren

Wij bieden verschillende zakelijke mindfulness workshops aan, zowel fysiek als online. Wil jij een workshop organiseren voor je medewerkers en heb je al eens aan mindfulness gedacht? Leer je collega’s op een stressbestendige, flexibele en ook creatieve manier om te gaan met (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering. Versterk persoonlijke veerkracht.

Online workshop: we bieden onze workshops ook online aan.  Zo werken we o.a. met Zoom, WebinarGeek, Microsoft Teams, GoToMeeting, Google Meet en meer. Maak je liever gebruik van een andere online software? Laat het ons weten, onze technische afdeling staat paraat. Bovendien is er geen maximum qua aantal deelnemers.

 

Waar bestaat een workshop uit?

Onze workshops hebben standaard een duur van gemiddeld van anderhalf tot twee uur. Een workshop kan starten met een inventarisatie vragenlijst vooraf. Op deze manier is mogelijk om bepaalde accenten te leggen op datgene waar behoefte naar is. Zo haal je nog meer uit de workshop. Het enige waar wij om vragen is een ruimte met een presentatiescherm en waar op dit moment anderhalf meter afstand kan worden gehouden. De inhoud van de workshop met alle benodigde materialen regelen wij verder voor je. Daarnaast verzorgen wij ook graag complete dagprogramma’s op maat.

Overal willen mensen graag gelukkig zijn in hun werk. Het woord werkgeluk kom je tegenwoordig overal tegen. Inmiddels hebben ruim 20.000 mensen een coachtraject, training of workshop bij ons gevolgd. Daarnaast zijn meer dan 30 ervaren trainers bij ons aangesloten met ruime kennis en ervaring op het gebied van trainen in ACT psychologie en mindfulness. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden voor het organiseren van een interessante en leerzame workshop mindfulness.

Heb je interesse in een workshop mindfulness?

Laat het ons weten. MindfulnessFabriek zet mindfulness in om het werkgeluk van je medewerkers en collega’s te vergoten. Dat is onze missie en daar zijn onze workshops op geïnspireerd. We combineren mindfulness met slimme methodieken om werk efficiënter en lichter te maken, en brengen medewerkers en teams betekenis, verbondenheid, ontwikkeling, plezier en empowerment. Purpose. People. Progress. Positivity. Power. Informeer bij onze accountmanager Harrie Zonneveld naar onze mindfulness workshops.

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor ontspanning met een mindfulness workshop

Neem nu contact op met onze accountmanagerMindfulness training online of op locatie – juist nu. Bekijk de agenda.