Mindfulness workshop organiseren?

Wij bieden verschillende (zakelijke) mindfulness workshops aan voor zowel particulieren als bedrijven. Wil jij een workshop organiseren voor je medewerkers en heb je al eens aan mindfulness gedacht? Hierin richten wij ons op het versterken van persoonlijke veerkracht. Deelnemers leren op een stressbestendige, flexibele en ook creatieve manier omgaan met (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering.

MindfulnessFabriek is de grootste aanbieder van mindfulness en ACT coaching in Nederland. Inmiddels hebben ruim 20.000 mensen een coachtraject, training of workshop bij ons gevolgd. Daarnaast zijn meer dan 30 ervaren trainers bij ons aangesloten met ruime kennis en ervaring op het gebied van trainen in ACT psychologie en mindfulness. Bovendien heeft MindfulnessFabriek een eigen Post-HBO academie, genaamd StressWise Academy.

Contact
Meer informatie over een zakelijke workshop?

Neem contact op met onze servicedesk. Zij kunnen je alles vertellen over onze workshops en helpen je graag.Steeds meer werkgevers vergoeden de mindfulnesstraining, vraag nu een werkgeversofferte aan en doe gratis mee.