Webinar mindfulness organiseren

Wil jij een webinar organiseren voor je collega´s en wil je hierbij bijvoorbeeld richten op het versterken van persoonlijke veerkracht? Volg één van onze mindfulness webinars en leer medewerkers (online en vanuit huis) omgaan met stress en (werk-)druk, verantwoordelijkheden en verandering. Een webinar mindfulness is dan ook in het bijzonder geschikt voor ondernemingen, bedrijven en organisaties die medewerkers vanuit huis wil ondersteunen om gezond en vitaal te blijven. Creëer werkgeluk met een webinar over mindfulness.

MindfulnessFabriek geeft mindfulness webinars voor grote en kleine bedrijven

Heb je interesse in een webinar mindfulness?

Laat het ons weten. MindfulnessFabriek zet webinars in om het werkgeluk van je medewerkers en collega’s te vergoten. Dat is onze missie en daar zijn onze webinars op geïnspireerd. We combineren mindfulness met slimme methodieken om werk efficiënter en lichter te maken, en brengen medewerkers en teams betekenis, verbondenheid, ontwikkeling, plezier en empowerment. Purpose. People. Progress. Positivity. Power. Informeer bij onze accountmanager Harrie Zonneveld naar onze mindfulness webinars.

Contact
Gun je medewerkers en collega's inzicht in zichzelf en praktische tools voor ontspanning met een zakelijk mindfulness webinar

Neem nu contact op met onze accountmanager.Mindfulness training op locatie of online. Bekijk ons aanbod.