Mindfulness MBSR, de basis

De training MBSR of Mindfulness Based Stress Reduction is wereldwijd bekend als dé mindfulness training voor vermindering van stress. Uit onderzoek blijkt dat deze praktische mindfulness training een positieve bijdrage levert aan je gezondheid, maar je ook effectiever leert omgaan met stress, veranderingen en uitdagingen. Tijdens de acht bijeenkomsten leer je de theorie, doe je mindfulness oefeningen en deel je ervaringen onder leiding van een VMBN gecertificeerde mindfulness trainer. Je ontvangt ons werkboek vol inspiratie en tips om de theorie thuis te verwerken en oefeningen te doen. Met mindfulness leg je de focus op mogelijkheden, veerkracht, ontspanning en creativiteit. Maak gebruik van je STAP-budget en doe Mindfulness MBSR gratis.

Naar MBSR

Mindfulness Premium: in twee dagen

De MBSR training is de basis voor onze unieke tweedaagse Premium training. In Mindfulness Premium lopen we in twee dagen het hele basisprogramma door. Door deze opzet wordt je intensief in mindfulness ondergedompeld en is de verbinding tussen de deelnemers en de trainer maximaal. Dit zorgt ervoor dat je in korte tijd maximaal effectief leert omgaan met stress, veranderingen en uitdagingen. De theorie van mindfulness wordt helder uitgelegd en direct in praktijk gebracht met waardevolle mindfulness oefeningen. Dat maakt deze tweedaagse tot onze meest praktische mindfulness training. Je verblijft in een luxe hotel in het midden van het land en wij zorgen ervoor dat je een maximale focus hebt op de training. Maak gebruik van je STAP-budget en doe Mindfulness Premium helemaal gratis.

Naar Premium

Mindfulness gratis of met vergoeding
Bij MindfulnessFabriek is mindfulness training gratis met STAP-budget. Schrijf je in vóór 28 februari. Ontvang op 28 februari je STAP-budget van maximaal €1.000. Start vanaf eind maart met de training.
STAP-Budget
Vergoeding 100%

Met het STAP-budget ontvang je elk jaar €1.000 subsidie voor een training of opleiding. Je kunt dit budget gebruiken om geheel gratis een MBSR Plus, MBSR Pro of MBSR & Coaching-training te volgen. Ook kun je €850 subsidie op Mindfulness Premium ontvangen. Zo investeer je slim in jezelf.

Maak gebruik van je STAP-budget
Werkgever
Vergoeding tot 100%

Mindfulness kan zorgen voor meer werkgeluk en minder ziekteverzuim. Jouw werkgever investeert daarom graag in een mindfulness training. Hij of zij is zelfs verplicht om goed voor jouw welzijn te zorgen. Vraag je werkgever voor je te betalen. Of maak gebruik van je opleidingsbudget via je werkgever.

Werkgeverofferte aanvragen
Zorgverzekering
Vergoeding tot € 350,-

Heb je geen werkgever? Dan ontvang je wellicht een vergoeding via je zorgverzekering. De meeste verzekeraars vergoeden een deel van de trainingen van MindfulnessFabriek. Bedenk dat je ook als zzp-er of werkzoekende recht hebt op €1.000 STAP-budget. Ons advies: gebruik je STAP-budget.

Bereken jouw zorgvergoeding
MindfulnessFabriek Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda , kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele dagen het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op dinsdag 28 februari.

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.

Mindfulness WorkShop: inleiding

Ervaar mindfulness zelf en maak kennis met technieken die centraal staan in mindfulness aandachttraining. Stel al je vragen over mindfulness en mindfulness training aan onze trainers en verneem van andere deelnemers aan de workshop wat zij ervaren en vinden. Met onze workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’ kom je er eenvoudig achter of mindfulness iets voor je is en wat het voor je kan betekenen. Als jij graag wilt investeren in de kwaliteit van jouw leven, als je met meer aandacht en minder afleiding wilt leren leven, dan is dit de workshop voor jou. Je kunt de workshop ook zien als ‘keuzetool’ om te besluiten of je een volwaardige mindfulness training wilt gaan doen.

Naar de WorkShop

Schrijf je in voor gratis mindfulness training. Bekijk de agenda.