Mindfulness training bij MindfulnessFabriek: altijd vergoeding

Het complete aanbod van MindfulnessFabriek

MindfulnessFabriek organiseert in het hele land mindfulness groepstrainingen MBSR en PLUS. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven. Je kunt ook individueel of samen met je partner of een vriend(in) mindfulness training doen. Om te onderzoeken of mindfulness wat voor je is en wat het voor je kan betekenen kun je een gratis workshop ‘Kennismaken met mindfulness’ volgen. Heb je al ervaring met meditatie en/of mindfulness, dan zijn de MindClasses misschien wel iets voor jou. Onze mindfulness oefendagen worden vaak bezocht door oud-deelnemers van groepstrainingen. En wil je graag afvallen, doe dan mee met onze vernieuwende Mindful Afvallen Cursus. Je bent van harte welkom bij MindfulnessFabriek.

Mindfulness Workshop: maak gratis kennis met mindfulness en mindfulness training

Ervaar mindfulness zelf en maak kennis met technieken die centraal staan in mindfulness aandachttraining. Stel al je vragen over mindfulness en mindfulness training aan onze trainers en verneem van andere deelnemers aan de workshop wat zij ervaren en vinden. Met onze workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’ kom je er eenvoudig achter of mindfulness iets voor je is en wat het voor je kan betekenen. Als jij graag wilt investeren in de kwaliteit van jouw leven, als je met meer aandacht en minder afleiding wilt leren leven, dan is dit de workshop voor jou. Je kunt de workshop ook zien als ‘keuzetool’ om te besluiten of je een volwaardige mindfulness training wilt gaan doen.

Ga naar Mindfulness Workshop

Mindclasses: verdieping en structuur in 12 lessen

Geef je meditatie-beoefening een frisse impuls door deel te nemen aan de 12 Mindclasses van MindfulnessFabriek. Misschien kom je minder vaak aan mediteren toe dan je zou willen. De Mindclasses helpen je om structuur te vinden in je beoefening en bieden een interessante verdieping in mindfulness.

Ga naar Mindclasses

Mindful Afvallen – doe alleen wat werkt, verander je eetgedrag

Mindful Afvallen is een online basiscursus van acht weken waarbij je slanker wordt zonder dieet. Het gaat hierbij om positieve gedragsverandering en goede voedingsadviezen. Je leert anders om te gaan met voeding en verleidingen. Zo val je gegarandeerd af. Je krijgt daarnaast alle tools om zonder begeleiding verder te gaan. De online cursus Mindful Afvallen doe je in een klein groepje met mensen die net als jij minimaal 5 kilo kwijt willen. Ontdek hier hoe je binnen twee maanden 5 kilo of meer kunt kwijtraken.

Ga naar Mindful Afvallen Cursus

Van stress naar ontspanning en acceptatie. Schrijf je in voor een gratis* workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’.