Wat kun je verwachten?

Het volgen van deze mindfulness training is uniek omdat je enkel met collega’s en gelijkgestemden uit de jeugdhulpverlening werkt. Gelijkgestemden die weten wat het is om te werken in de jeugdzorg van deze tijd. Je gaat actief aan de slag met praktische handvatten en het ontwikkelen van veerkracht. De ideale groepsgrootte bedraagt 12 tot maximaal 15 deelnemers. Daarnaast stimuleren wij je graag. Dit doen we door het het geven van:

  • het werkboek ‘Mindfulness Handleiding’
  • oefenstof voor thuis
  • online geluidsoefenbestanden
  • mogelijkheid tot e-mailcoaching

De training omvat een programma van 8 bijeenkomsten van 2,5 uur per keer. Naast het bijwonen van de training vragen we ook om dagelijks een half uurtje thuis te oefenen. Op deze manier haal je het maximale uit de training.

Optioneel

Optioneel kan er een onderzoek plaatsvinden naar de effecten dankzij een voor- en een nameting. Op aanvraag is het ook mogelijk dat de organisatie een tussentijdse rapportage ontvangt. Desgewenst kan er een nieuwe nameting na verloop van tijd plaatsvinden (om de langdurige effecten aantoonbaar te maken).

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
  • Met deze inzending meld je je ook aan voor Mindful Insights, waarbij je elke werkdag een gratis meditatie ontvangt in je mailbox.
Mindfulness voor leerkrachten, docenten en directies

Meer weten over de mogelijkheden van mindfulness in de jeugdzorg?

De mogelijkheden binnen de MindfulnessFabriek variëren in het verzorgen van mindfulness workshops, incompany trainingen, reguliere en open groepsinschrijvingen MBSR training en programma’s op maat.

Wij hebben meer dan veertig locaties verspreid door het hele land. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt. Ook komen we graag bij u op locatie.

Bent u actief in de jeugdzorg en bent u nieuwsgierig naar het volgen van een mindfulness training? Bijvoorbeeld voor uzelf of namens het team? Neem gerust vrijblijvend contact op via het onderstaande web formulier.

“Wist u dat onze klanten ons een geweldig cijfer geven: 9+ (onafhankelijke reviews via Kiyoh)”.

Contact
Meer informatie over mindfulness in de jeugdzorg?

Neem contact op met onze servicedesk