MindfulnessFabriek Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda , kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele minuten het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op .

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

10

“Acht wekelijkse avonden in een fijne en kleine groep, veel openheid en bereidheid om gezamenlijk te leren en te ontdekken. We vonden bronnen van rust, van dingen loslaten die niet helpen, van compassie voor onszelf en anderen, van zelfinzicht en -confrontatie. Onder leiding van trainer Sijmen was dit een inspirerende en helpende ontdekkingsreis.”

9

“Ik heb de online MBSR-training gevolgd. Hierdoor was het goed haalbaar in mijn dagelijkse leven. Ik was benieuwd hoe dit zou zijn, maar het is goed bevallen. Doordat we veel oefeningen deden en er relatief weinig klassikale instructie was, kon ik er goed bijblijven. Het delen van ervaringen was duidelijk gericht op de oefeningen en werd door de trainer goed begeleid, waardoor het een helpend onderdeel van de training werd. Ik had er zelf meer uit kunnen halen door meer te oefenen tussen de bijeenkomsten door, wellicht had het geholpen als er in de bijeenkomsten hier meer aandacht voor was. De trainer was ervaren en kundig, heel prettig.”

7

“………….”

10

“Veel handige technieken geleerd over hoe om om te gaan met stres. En niet uit de automatiesche piloot te reageren”

9

“Ik kan nu beter mijn stress situatie en doemdenken herkennen, door gebruik te maken van o.a de drie minuten adempauze om een bewuster actie als respons te nemen zo. Bree als trainer ervaren als een zeer rustige luisterende trainer ervaren , voelde me op mijn gemak,veilg, ze kon mij goed triggeren met haar info,opmerkingen en haar neutrale houding als mindfull ervaren !”

10

“Een begeleider met veel passie en kennis, veilige omgeving, heb er echt wat aan gehad!!”

10

“Het waren 8 hele bijzondere weken waarin Sijmen je meeneemt in de wereld van mindfulness. Veel dingen vielen op z'n plek en het cursusboek is erg leerzaam. Sijmen laat je enorm op je gemak voelen en helpt je om op een laagdremlelige manier steeds een beetje bewuster te worden, je steeds meer in het nu te laten komen en de verbinding met je lichaam te herstellen. En dat is hard nodig in een hectische wereld waar prikkels overal op de loer liggen en je aandacht constant wordt gekaapt door externe kapers. Ik kan deze cursus dan ook van harte aanbevelen aan een ieder die wat minder in zijn hoofd wil leven en weer verbinding wil vinden met zichzelf en zijn of haar omgeving.”

9

“Ik geniet van de meditaties. Het doet me goed. Lichamelijk en geestelijk. Merk dat lichamelijke ontspanning en geestelijke veerkracht toeneemt. Dat is geweldig. Ik ben me regelmatig bewust van mindfulness en mijn reactie op dagelijkse zaken. Dan zijn er dingen die al jaren dieper weg zitten. Dat heeft meer tijd nodig. Er blijft nog een weg te gaan.”

9

“prettig, helder en gezellig”

Meer beoordelingen
Landelijke agenda STAP mindfulnesstrainingen
De MindfulnessFabriek garandeert je de best mogelijke ondersteuning bij de mindfulness training in een groep.
Selecteer locatie
Selecteer training
Wanneer wil je starten?
Sluiten
Veelgestelde vragen

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie waarmee je €1.000 kunt ontvangen voor een opleiding of training. Ben jij tussen de 18 en 67 jaar oud? Dan kan je elk jaar STAP-budget aanvragen. Je kunt dit budget inzetten om kosteloos een MBSR, MBSR Plus, MBSR Pro of Compassietraining te volgen bij MindfulnessFabriek. Ook kun je €850 subsidie ontvangen op onze Mindfulness Premium training.

Op deze manier werk je op een laagdrempelige manier aan je stressmanagement. In de video legt het UWV uit wat het STAP-budget inhoudt. Wil je direct inschrijven voor een mindfulness training met subsidie van de overheid? Klik op de onderstaande knop en bekijk de agenda.

Wil jij deelnemen via het STAP-budget? Schrijf je dan vóór in en vraag op jouw STAP-budget aan.

Jouw inschrijving is pas definitief als je STAP-budget is goedgekeurd. Mocht je aanvraag op onverhoopt mislukken, dan kun je overwegen om met een andere vergoedingsmogelijkheid toch toch meedoen. Maar je kunt je inschrijving ook kosteloos annuleren.

Bekijk startdata en schrijf je in

Hoe vraag ik mijn STAP-budget aan?

Om je STAP-budget aan te vragen, heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Wij sturen je dit bewijs toe nadat je je hebt ingeschreven voor je training. Iedere twee maanden kun je tijdens een speciaal aanvraagmoment STAP-budget aanvragen bij het UWV. Het volgende aanvraagmoment vindt plaats op om 10:00 uur. In de video hiernaast vertelt het UWV meer over het aanvraagproces. Klik op de onderstaande knop en schrijf je direct in voor een gratis training.

Wil jij kosteloos werken aan je fysieke en mentale gezondheid? Schrijf je dan vóór in en vraag op jouw STAP-budget aan.

Bekijk agenda en kies je training