MindfulnessFabriek Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda , kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele minuten het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op .

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

8

“Het was fijn om anderen online te ontmoeten en tools aangereikt te krijgen om meer rust en aanwezigheid in je leven te creeren.”

10

“De online training heb ik als heel prettig en zinvol ervaren. Heel fijn en byzonder om in je eigen omgeving zo'n fijn samenzijn te hebben. Een mix van meditatie, toelichting/ uitleg , interactie en delen van ervaring. Je wordt vrijgelaten om wel of niet actief deel te nemen aan het gesprek of het delen van ervaring. Bree is een fantastische trainer, ze voelt heel goed aan waar de behoefte van de deelnemers ligt.”

9

“Deze 8 weken heb ik een kant van mezelf leren kennen én te accepteren die goed verstopt was. Ik ben veel minder streng voor mezelf en meer in het moment te zijn. De wijze waarop Bree ons heeft begeleid is hierbij heel erg belangrijk geweest. Respectvol, spiegelend en een ieder van ons zien. Heel waardevol.”

10

“De bijeenkomsten waren voor mij zeer waardevol door een mooie combinatie van inzicht geven, oefenen en reflecteren. Daarnaast werden de bijeenkomsten goed ondersteund door een cursusboek, filmpjes en losse meditatie oefeningen voor thuis. De trainer zorgde voor een respectvolle, veilige en plezierige sfeer tijdens de bijeenkomsten en was kundig in de begeleiding. En hij was als persoon heel vriendelijk en open.”

9

“De acht bijeenkomsten bevatten allemaal kleine pareltjes die in het dagelijks leven zorgen voor meer rust en compassie. Het meerdere dagen per week tijd besteden aan de oefeningen vergt enige discipline, ik hoop dit vol te kunnen houden. We hebben in een zeer plezierige groep samen gewerkt aan meer mindfulness in ons leven. Er was vertrouwen en respect naar elkaar. De begeleiding van Sijmen heeft daar zeker een grote rol bij gespeeld. Altijd zacht en warm aanwezig waarbij op passende momenten veel ruimte wordt geven aan diegene die dit nodig heeft. De theorie is eigenlijk op papier heel simpel, maar in de praktijk vergt het wel iets van je. Maar de resultaten, hoe klein ook zijn mij zeer dierbaar en geven mij veel.”

10

“Ik heb de training Compassie online gevolgd, begeleid door Marleen Pasmans. Ze was enorm betrokken en inlevend. Door haar expertise heb ik in de lessen welke ik kon volgen veel mooie inzichten gekregen. Ik zou wensen dat ik meer lessen had kunnen volgen. Ik zou deze training zeker aanraden, als vervolg wanneer je al bekend met Mindfulness.”

10

“De docent was rustig en aandachtig. Stap voor stap ontdek je veel over jezelf en je relatie tot je gedachten. Een hele fijne training!”

10

“In die 8 weken tijd heb ik veel geleerd. Sijmen heeft alle lessen ontzettend goed begeleid en het voelde ook vertrouwd. Als je kijkt hoe ik aan het begin van de cursus stond en dat vergelijkt met het einde, dat verschil is zichtbaar. Ik ben blij dat ik de training gevolgd heb.”

9

“De mindfulnesstraining was voor mij heel waardevol. Een mooie combinatie van zelfstudie van de theorie via het boek en beeldende filmpjes aan de ene kant en live oefenen in de groep onder kundige en warme begeleiding van Sijmen.”

Meer beoordelingen
Landelijke agenda STAP mindfulnesstrainingen
De MindfulnessFabriek garandeert je de best mogelijke ondersteuning bij de mindfulness training in een groep.
Selecteer locatie
Selecteer training
Wanneer wil je starten?
Sluiten
Veelgestelde vragen

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie waarmee je €1.000 kunt ontvangen voor een opleiding of training. Ben jij tussen de 18 en 67 jaar oud? Dan kan je elk jaar STAP-budget aanvragen. Je kunt dit budget inzetten om kosteloos een MBSR, MBSR Plus, MBSR Pro of Compassietraining te volgen bij MindfulnessFabriek. Ook kun je €850 subsidie ontvangen op onze Mindfulness Premium training.

Op deze manier werk je op een laagdrempelige manier aan je stressmanagement. In de video legt het UWV uit wat het STAP-budget inhoudt. Wil je direct inschrijven voor een mindfulness training met subsidie van de overheid? Klik op de onderstaande knop en bekijk de agenda.

Wil jij deelnemen via het STAP-budget? Schrijf je dan vóór in en vraag op jouw STAP-budget aan.

Jouw inschrijving is pas definitief als je STAP-budget is goedgekeurd. Mocht je aanvraag op onverhoopt mislukken, dan kun je overwegen om met een andere vergoedingsmogelijkheid toch toch meedoen. Maar je kunt je inschrijving ook kosteloos annuleren.

Bekijk startdata en schrijf je in

Hoe vraag ik mijn STAP-budget aan?

Om je STAP-budget aan te vragen, heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Wij sturen je dit bewijs toe nadat je je hebt ingeschreven voor je training. Iedere twee maanden kun je tijdens een speciaal aanvraagmoment STAP-budget aanvragen bij het UWV. Het volgende aanvraagmoment vindt plaats op om 10:00 uur. In de video hiernaast vertelt het UWV meer over het aanvraagproces. Klik op de onderstaande knop en schrijf je direct in voor een gratis training.

Wil jij kosteloos werken aan je fysieke en mentale gezondheid? Schrijf je dan vóór in en vraag op jouw STAP-budget aan.

Bekijk agenda en kies je training