MindfulnessFabriek Stap-voor-STAP-plan
Wil jij een mindfulness training met overheidssubsidie? Zo werkt het:
1
Schrijf je in voor een mindfulness training

Ga naar de agenda , kies een training en vink de optie ’STAP-budget’ aan.

2
Je ontvangt je STAP-aanmeldbewijs

Wij mailen je binnen enkele minuten het STAP-aanmeldbewijs. Bewaar dit bewijs goed.

3
Vraag jouw STAP-budget aan bij het UWV

Wij bereiden het STAP-aanvraagproces voor, zodat jij je aanvraag eenvoudig kan indienen op .

4
Start met je mindfulnesstraining

Je ontvangt binnen vier weken na je aanvraag een bevestiging van het UWV. Je kunt starten met je training!

9

“prettig, helder en gezellig”

8

“het geeft je handvatten om om te gaan met stressvolle momenten en je rust te pakken op de dag. hierdoor ontstaat focus met wat je op dat moment doet. het is zeker geen quickfix maar een tool om te gebruiken. jij maakt de keuze welke je gebruikt. het leren omgaan met tegenstrijdigheden tussen mindful leven en de eisen die wij ons zelf (en de maatschappij) ons opleggen is ook iets wat er mag zijn en geeft ruimte om bewuste keuzes te maken. niemand zegt dat het makkelijk is, maar het geeft je leven wel richting.”

8

“Het was een prettige en toegankelijke training om meer bekend te raken met mindfulness. Soms werd er in mijn ogen teveel gepraat, terwijl juist het ervaren en het uitvoeren van de oefeningen heel waardevol zijn. Tegelijkertijd begrijp ik dat dit ook lastig is met een groep waarbij de verschillen groot zijn.”

10

“Ik heb een hele fijne mindfulness training bij Martine gevolgd. Je gaat veel oefenen en krijgt daarnaast ook nog theorie over de oefeningen en hoe je zo mindful mogelijk met momenten in je leven om kunt gaan. Martine is naast de training ook heel betrokken en zelfs als je onverhoopt een sessie mist, dan wil ze je met al het plezier telefonisch op de hoogte brengen van de besproken stof en het huiswerk. Zodat je nooit de aansluiting hoeft te missen. Al met al 8 hele interessante en fijne weken gehad :)”

10

“Ik heb last van burn-out klachten met ook wat depressiesymptomen. Omdat ik van mezelf een vrij druk brein heb en zo snel overweldigd en gestresst raak, leek het mij slim om eens een mindfulnesstraining te volgen. Ik heb daarbij de volgende doelen voor mezelf gesteld: - Een rustiger brein weten te creeëren. - Mijn lichaamssygnalen beter te leren begrijpen zodat ik stress sneller opmerk. Dankzij deze training hebben allebei de doelen weten te behalen, en daarnaast iets wat misschien nog wel belangrijker is voor mij ook geleerd: - Hoe om te gaan met negatieve gedachten en gevoelens, en hoe deze te leren accepteren. Al met al dus echt een fantastische ervaring voor mij geweest die mij op vele vlakken heeft geholpen.”

10

“Ik heb een hele prettige mindfulness training gevolgd bij Kirsten. Haar kalme en respectvolle wijze wijze van training wekt direct een vertrouwde en veilige omgeving op. Zij is absoluut niet belerend maar creëert met haar enthousiasme interesse. Ze weet haar uitgebreide kennis goed over te brengen en wisselt 'theorie' af met eigen anekdotes, dit vond ik erg fijn. Dat ik de training als een openbaring heb ervaren en hier zeker mee door wil komt mede door de trainer.”

9

“De trainingen waren goed, relaxed en boden inzicht. Het is van belang dat je je 'huiswerk' doet. Dan wordt de training en reis. Kirsten is een goede trainer die haar vak verstaat.”

10

“Een verhelderende kijk op patronen in je leven. Je leert omdenken en tegelijkertijd leer je hoe belangrijk die self care voor het brein is.”

10

“Zeer praktische training, waardoor de noodzakelijke oefening en uiteindelijke toepassing in eigen leven wordt gefaciliteerd.”

Meer beoordelingen
Landelijke agenda STAP mindfulnesstrainingen
De MindfulnessFabriek garandeert je de best mogelijke ondersteuning bij de mindfulness training in een groep.
Selecteer locatie
Selecteer training
Wanneer wil je starten?
Sluiten
Veelgestelde vragen

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie waarmee je €1.000 kunt ontvangen voor een opleiding of training. Ben jij tussen de 18 en 67 jaar oud? Dan kan je elk jaar STAP-budget aanvragen. Je kunt dit budget inzetten om kosteloos een MBSR, MBSR Plus, MBSR Pro of Compassietraining te volgen bij MindfulnessFabriek. Ook kun je €850 subsidie ontvangen op onze Mindfulness Premium training.

Op deze manier werk je op een laagdrempelige manier aan je stressmanagement. In de video legt het UWV uit wat het STAP-budget inhoudt. Wil je direct inschrijven voor een mindfulness training met subsidie van de overheid? Klik op de onderstaande knop en bekijk de agenda.

Wil jij deelnemen via het STAP-budget? Schrijf je dan vóór in en vraag op jouw STAP-budget aan.

Jouw inschrijving is pas definitief als je STAP-budget is goedgekeurd. Mocht je aanvraag op onverhoopt mislukken, dan kun je overwegen om met een andere vergoedingsmogelijkheid toch toch meedoen. Maar je kunt je inschrijving ook kosteloos annuleren.

Bekijk startdata en schrijf je in

Hoe vraag ik mijn STAP-budget aan?

Om je STAP-budget aan te vragen, heb je een STAP-aanmeldingsbewijs nodig. Wij sturen je dit bewijs toe nadat je je hebt ingeschreven voor je training. Iedere twee maanden kun je tijdens een speciaal aanvraagmoment STAP-budget aanvragen bij het UWV. Het volgende aanvraagmoment vindt plaats op om 10:00 uur. In de video hiernaast vertelt het UWV meer over het aanvraagproces. Klik op de onderstaande knop en schrijf je direct in voor een gratis training.

Wil jij kosteloos werken aan je fysieke en mentale gezondheid? Schrijf je dan vóór in en vraag op jouw STAP-budget aan.

Bekijk agenda en kies je training