Mindfulness oefeningen in het Mindfulnesstraining werkboek

Mindfulness training voor de zorg

Het volgen van deze mindfulness training is uniek omdat je enkel met collega’s en gelijkgestemden uit de zorgsector werkt. Gelijkgestemden die weten wat het is om te werken in de zorg van deze tijd. Je gaat actief aan de slag met praktische handvatten en het ontwikkelen van veerkracht. De ideale groepsgrootte bedraagt 12 tot maximaal 15 deelnemers. Daarnaast stimuleren wij je graag. Dit doen we door het het geven van:

  • het werkboek ‘Mindfulness Handleiding’
  • oefenstof voor thuis
  • online geluidsoefenbestanden
  • mogelijkheid tot online coaching

De training omvat een programma van 8 bijeenkomsten van 2,5 uur per keer. Naast het bijwonen van de training vragen we ook om dagelijks een half uurtje thuis te oefenen. Op deze manier haal je het maximale uit de training. Daarnaast beïnvloedt de MBSR mindfulness training zowel de energiebalans op het werk als de werk-privébalans op een positieve manier. De training is bewezen effectief.

Versterk veerkracht zorgpersoneel

Meer weten over de mogelijkheden van mindfulness in de zorg?

De mogelijkheden binnen MindfulnessFabriek variëren in het verzorgen van mindfulness workshops, incompany trainingen, reguliere en open groepsinschrijvingen MBSR training en programma’s op maat. Bovendien hebben wij meer dan veertig locaties verspreid door het hele land. Er is dus altijd een locatie in de buurt. Ben je actief in de zorgsector en nieuwsgierig naar het volgen van een mindfulness training of workshop? Neem gerust vrijblijvend contact op via het onderstaande web formulier.

Contact
Meer informatie over mindfulness in de zorghulpverlening?

Neem contact op met onze servicedesk

Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.
    Bij Mindful Insights ontvang je elke werkdag een gratis meditatie en begeleidende mail.