Gratis mindfulness e-book
Ontvang het gratis e-book Mindfulness in je mailbox, vol praktische tips en inspiratie.

Dit betekent het om ‘mindful’ te zijn

Mindfulness staat gelijk aan aandacht voor je ervaring op dit moment. In het nu. Kun jij met volle aandacht nu luisteren? Kijken? En kun je bewust zijn je omgeving? Mindfulness heeft alles te maken met zeer bewust in het leven staan. Zo word je bewust van je de gedachten die je nu hebt. Maar wat heb je er eigenlijk aan om mindful te zijn? Het meest kernachtig geformuleerd, zeggen wij: mindfulness geeft je de vrijheid om de juiste keuzes te maken. Het juiste te doen. Te doen wat goed en gezond is voor jou, binnen jouw mogelijkheden.

Gratis en vrijblijven kennismaken met een coach

Wil je weten of Mindful Coaching iets voor jou is? Neem dan contact met ons op en vraag naar een gratis kennismakingsgesprek. Deze kan in de regel plaatsvinden in dezelfde week.

Ik wil graag gratis kennismaken

Contact
Waar kunnen wij je mee helpen?

Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. Of bel, chat of mail met onze servicedesk; zij weten alles van Mindful Coaching. Je kunt bijvoorbeeld samen onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of de training aansluit bij je behoefte van dit moment, of gewoon voor informatie over vergoeding. Wij helpen je graag verder.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mindfulness training op locatie of online. Bekijk ons aanbod.