Mindfulness aandachttraining in Leiden

De MindfulnessFabriek Leiden

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Mindfulness training in Leiden: van stress naar ontspanning en acceptatie

Je leert door mindfulness afstand te nemen van je gedachten, je emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Mindfulness vermindert daardoor stress en geeft ontspanning. Met de officiële 8-weekse MBSR training leer je mindfulness stapsgewijs te integreren in je leven. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Je kunt bij ons mindfulness training doen in een groep, individueel of met z'n tweeën. De mindfulness training van De mindfulnessFabriek is wetenschappelijk bewezen effectief bij stress, burn-out en stress-gerelateerde klachten. Mindfulness met beide benen op de grond. Mindfulness is immers een vaardigheid die je kunt leren door te doen.

Bekijk onze trainingen

DE MINDFULNESSFABRIEK LEIDEN: VERGOEDING GARANTIE, GEEN EIGEN RISICO

Onze mindfulnesstrainers zijn trainer, coach, psycholoog en/of therapeut en erkend door VMBN en/of beroepsvereniging. Onze mindfulness stressreductie training komt altijd voor vergoeding in aanmerking en gaat niet ten koste van je eigen risico. Informeer bij ons voor de juiste informatie. Werkgevers zijn ook vaak bereid de kosten te betalen in het kader van verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij ook aan je persoonlijk opleidingsbudget.

Bel of mail vrijblijvend met ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Last minute deelname
Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot €350,-
Start in december en profiteer van je vergoeding. Meer informatie
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Leiden - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training dinsdagavond 22 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Leiden - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training donderdagavond 14 februari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Leiden - Mindfulness Plus training

Mindfulness Plus training woensdagavond 6 maart

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Leiden - Mindfulness training individueel

Deze mindfulness training kan op elk moment starten, duur: 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Leiden - Mindfulness mindful maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Leiden - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

De trainer geeft goede tips wanneer je tegen moeilijkheden aanloopt. Er heerste een prettige, open sfeer. De mindfulnesstraining vindt plaats op een mooie rustige locatie. Deze cursus heeft me zodanig gemotiveerd dat ik nog steeds dagelijks met mindfulness bezig ben. Het heeft mijn kijk op problemen en op mijn leven zelfs veranderd! Ik zou De MindfulnessFabriek echt bij iedereen aanraden.

- Shanti

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

Ik ben gestart met de mindfulness training op aanraden van mijn bedrijfsarts zonder mij er erg in te verdiepen vooraf. In begin vond ik de oefeningen lastig maar het ging steeds beter. De training heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen gedrag en de reacties van en op anderen maar ook op de lichamelijke effecten van stress...... en hoe hier mee om te gaan. Ik heb nu meer inzicht wat dat voor mij betekent zowel lichamelijk en geestelijk. Nu neem ik meer overwogen een beslissing en reageer ik minder op de automatische piloot.

- Martine

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke
inschrijven info advies

Team Leiden

Mariëtte - MindfulnessFabriek
Mariëtte
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Ingrid - MindfulnessFabriek
Ingrid
Ingrid is mindfulnesstrainer en coach. Zij helpt jou graag te ontdekken wat mindfulness kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Volledig leren zijn, in dit moment, mild en nieuwsgierig, verbonden met jezelf en anderen. Mindfulness kan een ontdekkingsreis zijn! VMBN Cat.1 Reg. 2017975
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 071 20 32 370
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek LEIDEN
  • Kanaalpark 157
  • 2321 JW Leiden
Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot wel € 350,-. Bekijk de lastminute trainingen van 2018 →