Mindfulness aandachttraining in Leeuwarden

De MindfulnessFabriek Leeuwarden

De Mindfulness Professionals

• Toegankelijk • Persoonlijk • Nuchter

ga direct naar de agenda

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

MINDFULNESS TRAINING IN EEN GROEP, INDIVIDUEEL OF MET EEN MAATJE

De MindfulnessFabriek Leeuwarden geeft mindfulness trainingen die bewezen effectief zijn bij stress en allerlei stress-gerelateerde klachten, piekeren, perfectionisme, gejaagdheid, onzekerheid en meer. Je leert om emoties te beheersen en afstand te nemen van negatieve gedachten. Daarnaast krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je krijgt volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Niet zweverig, wél professioneel en erkend.

Door een mindfulness training bij De MindfulnessFabriek in Leeuwarden te volgen ben je er zeker van dat je een wetenschappelijk bewezen training volgt die werkt! In een groep, met z'n tweeën of individueel. Kijk voor start van de groepstrainingen in de agenda hieronder. Individuele sessies of maatjes training kunnen op elk moment starten. Bel of mail ons voor meer informatie.

Bekijk onze trainingen

DE MINDFULNESSFABRIEK: MINDFULNESS TRAINING MET VERGOEDING GARANTIE

De mindfulness training van De MindfulnessFabriek komt voor vergoeding in aanmerking en gaat niet ten koste van het eigen risico (ook voor studenten!). Eventueel kun je een beroep doen op ons eigen fonds; informeer bij ons. Ook werkgevers zijn vaak bereid onze mindfulness training te betalen. En denk ook aan je persoonlijk budget. Indien nodig kunnen we je werkgever adviseren. Wij vinden dat de kosten geen obstakel mogen vormen voor een goede mindfulness training.

Bel of mail vrijblijvend met ons secretariaat; zij weten alles van mindfulness. Samen met hen kun je bijvoorbeeld onderzoeken wat mindfulness voor je kan betekenen, of mindfulness training aansluit bij je behoefte van dit moment en welke vergoeding je krijgt. Wij helpen je graag verder.

Bel of mail ons

Agenda

Last minute deelname
Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot €350,-
Start in december en profiteer van je vergoeding. Meer informatie
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Leeuwarden - Mindfulness groepstraining

Mindfulness training woensdagochtend 30 januari

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering
90% startzekerheid Niet goed, geld terug

Leeuwarden - Mindfulness Plus training

Mindfulness Plus training woensdagochtend 24 april

Wetenschappelijk bewezen stressreductie of aandachttraining van 8 weken.

Meer info: data, tijden, investering

Leeuwarden - Mindfulness individueel

Deze individuele training kan op elk moment starten

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Leeuwarden - Mindfulness maatjes

Mindfulness training voor 2 personen kan op elk moment starten, 8 weken

Training van 8 weken • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES

Leeuwarden - Mindfulness coaching

Coaching op basis van mindfulness kan op elk moment starten

Coaching • Altijd vergoeding voor particulieren • Geen eigen risico

AANMELDEN, INFO, ADVIES
inschrijven info advies

Ervaringen

Vooraf had ik niet zo'n helder beeld van mindfulness. De training bij De MindfulnessFabriek heeft me de gelegenheid gegeven mijn leven eens onder de loep te nemen. In een prettige, open omgeving heeft de trainer me laten zien hoe je soms een pas op de plaats moet maken om weer vooruit te kunnen gaan. Soms confronterend en lastig maar vooral leerzaam en een verrijking van mijn leven.

- Dorieke

De mindfulnesstraining heeft mij inzicht gegeven in mijn houding, gedachten en gedrag. Ik kon de cd's, het boek, de oefeningen en de tips van de trainer inzetten om meer rust en overzicht voor mijzelf te creeren. Daar heb ik nu elke dag plezier van! De groep vond ik ook leerzaam, je leert van elkaar. Veel medecursisten blijken met dezelfde, alledaagse uitdagingen te worstelen. Kortom, een aanrader!

- Willem

Met dank aan de Mindfulness training heb ik tegenwoordig veel minder last van spanning in mijn lijf. Ik merk eerder door wanneer ik over mijn grenzen ga, en weet nu wat ik kan doen om spanning te voorkomen. Ik heb de training bij Harrie gevolgd en waardeer hem zeer om zijn manier van trainen: open, helder en opbouwend. Een echter aanrader wat mij betreft!

- Marc

De training mindfulness was voor mij een goede training. Ik heb geleerd om met aandacht te leven. Ik voelde me steeds meer een ander mens, een gelukkiger mens. Het heeft me handvaten gegeven om te leren leven in het hier en nu, en om minder stress te ervaren. De mindfulnesstraining bij De MindfulnessFabriek is laagdrempelig en de begeleiding was open, eerlijk en warm.

- Jetske

Ik heb vooral geleerd om in de drukte van het dagelijks leven goed voor mezelf te zorgen door meer in contact te zijn met mezelf. Ik ben me meer bewust van mijn stressfactoren, ik kan deze herkennen en daardoor er ook wat mee doen.

- Tamara
inschrijven info advies

Team Leeuwarden

Mariëtte - MindfulnessFabriek
Mariëtte
Mariëtte Huibrechtse is zeer ervaren als mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Vacature trainer VMBN Cat.1 - MindfulnessFabriek
Vacature trainer VMBN Cat.1
MindfulnessFabriek werkt aan een mindfulle samenleving. Zij is het zusje van StressWise. Samen zijn ze doorlopend 'op zoek' naar mindfulnesstrainers VMBN Cat.1 (hoogste categorie) liefst met therapeutische achtergrond - psychologen, coaches en therapeuten - die hen willen 'grootbrengen'.
inschrijven info advies

Inschrijven Info Advies

onderwerp *
Kies een training *
Kies een datum of dagdeel *

We nemen contact met je op zodra er nieuwe data bekend zijn.

  • 058 20 38 138
  • 06 81 885 692 (whatsapp)
  • De MindfulnessFabriek LEEUWARDEN
  • Zuiderplein 4
  • 8911 AJ Leeuwarden
Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot wel € 350,-. Bekijk de lastminute trainingen van 2018 →