Aanvullend verzekerd? Vergoeding tot €350

Last minute deelname

Onze trainers zijn VMBN lid

Deelnemers waarderen onze trainingen met een 9,1

Wij steunen mind4life foundation

Last minute deelname MindfulnessFabriek

Ben je in 2018 aanvullend verzekerd? Dan is de kans groot dat je een vergoeding kunt krijgen van je zorgverzekeraar voor onze 8 weekse mindfulnesstraining (MBSR). Deze vergoeding kan oplopen tot maar liefst €350. In december starten er verschillende groepstrainingen bij MindfulnessFabriek en dit is jouw laatste kans om de vergoeding te benutten. Schrijf je snel in!

Last minute trainingen

Leeuwarden: dinsdagavond 18 december 19:00 uur

 

Investering

De investering in een mindfulness groepstraining (MBSR) bedraagt €425, maar je betaalt maximaal €300 zelf. Ben je gunstig verzekerd, dan vergoedt je zorgverzekeraar de training voor een groot deel. In het gunstigste geval betaal je maar €75 zelf. Daniella, Ariel en Ruth van onze servicedesk helpen je graag bij het uitzoeken van je vergoedingsmogelijkheden.

Vergoedt je zorgverzekeraar niet en zijn er geen mogelijkheden bij je werkgever, dan kun je aanspraak maken op €125 uit ons eigen fonds. Zo krijg je altijd een vergoeding.

 

Mindfulness individueel, maatjes of coaching

De kosten voor een individuele mindfulnesstraining of mindfulness coaching bedragen €95 per les. Een 8 weekse training kost €760. De investering in een maatjestraining bedraagt €75 per persoon. In beide gevallen gaat er een maximale vergoeding van €43,75 vanaf. Mocht je werkgever vergoeden, dan kost een individuele training €995 en een maatjestraining €795. Op https://stresswise.nl/over-stresswise/ kun je zien welke trainers werkzaam zijn op onze locaties. Je kunt zelf kiezen bij wie je terecht wilt, of je laten adviseren door onze servicedesk. 

Unieke vergoeding-garantie

Bij MindfulnessFabriek ontvang je altijd een vergoeding voor deelname aan een groepstraining. Informeer naar de mogelijkheden; wij helpen je graag verder.

Direct advies

Je kunt het natuurlijk zelf uitzoeken, maar voor een goed en direct advies kun je het beste even met ons bellen: 030-2271850 (ma-vr van 9.00 - 17.00 uur).

Inschrijven Info Advies

Maak je keuze *