Maatwerk programma: Persoonlijk Leiderschap

Een aantal weken na het webinar mindful pauzeren, heeft Kenonz Detachering ons nog een keer benaderd. Deze keer met een verzoek om een workshop rondom het maandthema van Kenonz: ‘Persoonlijk Leiderschap’ te geven. In overleg met onze trainer Dorien Agema is er een maatwerk programma ontworpen.

Net als het vorige webinar werd ook deze gehouden via een Teams videobel verbinding. Het onderwerp Persoonlijk Leiderschap bestaat uit een heleboel elementen. Er zijn daarom bewuste keuzes gemaakt in de afbakening van de onderwerpen. Het webinar duurde 1,5 uur, waarin er een goed begin is gemaakt met elementen als: persoonlijke veerkracht en omgaan met tijd. Met de gedachte dat je zult merken dat wanneer jijzelf in balans bent en je grip ontwikkelt op je timemanagement, er vanuit daar de ruimte ontstaat om steeds duidelijker te krijgen wat echt belangrijk voor je is. Vanuit hier kun je persoonlijk leiderschap steeds verder vorm gaan geven.

Neem contact op

Meer WerkGeluk en mentaal vitale werknemers

Ben jij na het lezen van deze casus geïnspireerd geraakt om het WerkGeluk en de mentale vitaliteit van jouw werknemers te vergroten? Neem dan nu contact met ons op.

Neem contact op

Contact
Meer WerkGeluk in jouw organisatie?
Wil jij net als Kenonz mentaal fitte en gefocuste werknemers? Neem dan contact op.

Neem nu contact op met Harrie Zonneveld