Workplace Mindfulness Training (WorkplaceMT)

WorkplaceMT is een wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk bewezen methode in het brengen van mindfulness naar de werkvloer. Met deze training wordt in zes weken de duurzame inzetbaarheid en het welzijn van medewerkers verhoogd. Door de praktische aanpak wordt de productiviteit én de creativiteit in organisaties en bedrijven vergroot. MindfulnessFabriek zet met deze training daarnaast in op verhoging van werkgeluk. De WorkplaceMT is een compacte, bewezen en hoogst effectieve methode om mindfulness specifiek tijdens jouw werkdag toe te passen met alle positieve effecten van dien.

Mindfulness Based Stress Reduction Mindfulnesstraining (MBSR)

MBSR staat voor gestandaardiseerde internationale kwaliteitseisen. Waar ook ter wereld, van Groningen tot New York, iedereen die een MBSR training volgt wordt geschoold in universele kennis en technieken. MindfulnessFabriek zet met deze training in op Vitaliteitsbeleid, in het bijzonder op het versterken van mentale veerkracht. De essentie van onze trainingen is dat er gefundeerde en praktische oefeningen worden aangeleerd die de deelnemers in hun dagelijkse leven (zakelijk en privé́) kunnen toepassen.

Naast onze incompany groepsmogelijkheden, kunnen individuele medewerkers in het hele land (en online) op open inschrijving deelnemen aan een van de groepstrainingen die wij aanbieden op onze locaties. Vanzelfsprekend behoort een individueel traject tevens tot de mogelijkheden.

Mindfulness MBSR Incompany

De MBSR mindfulnesstraining is gericht op het reduceren van stressklachten in de breedste zin van het woord. In acht weken krijg je inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je leert afstand te nemen van je gedachten, emoties te beheersen en te luisteren naar je lichaam. Je krijgt bij MindfulnessFabriek volop handvaten aangereikt om mindfulness in je dagelijks leven te integreren. Zonder zweverigheid, met deskundigheid. Wat kun je verwachten?

  • Deze training is voor organisaties en individuen die werk willen maken van duurzame inzetbaarheid en mentale veerkracht volgens een aanpak die tastbare resultaten oplevert.
  • De benadering is evidence-based op basis van decennialang onderzoek. In onze trainingen zijn de nieuwste onderzoeksresultaten verwerkt.
  • Gedurende een periode van 8 weken volg je 2 uren training per week.
  • De inhoud van de lessen bestaat uit een passende combinatie van theorie en ervaringsgericht leren.
  • Je leert te werken met een combinatie van formele mindfulness-oefeningen en informele praktische technieken om middenin je leven te kunnen staan.
  • De tijdsinvestering voor het thuis oefenen bedraagt 30 minuten* per dag voor de volledige duur van de training.

*Een combinatie van 15 – 45 minuten formele mindfulness oefeningen en informele dagelijkse aandachtsoefeningen

Artsenfederatie KNMG over Friendly Reminders van MindfulnessFabriek:

In samenwerking met MindfulnessFabriek bieden wij onze aangesloten artsen elke 3e donderdag van de maand (in een doorgaans hectische week) aan om onder begeleiding van Cynthia van Mindfulnessfabriek de dag ‘mindful te starten’. Naast een aantal online praktische oefeningen krijgen we in dit inspirerende uurtje ook handige tips en tools om minder gehaast door het leven te gaan. We merken dat onze artsen dit moment als uitermate prettig en leerzaam ervaren.

Team Mindfulness Trainingen incompany/online
Onze mindfulness trainers zijn hoog opgeleide professionals, psychologen en therapeuten, aangesloten bij de beroepsvereniging van mindfulness trainers – VMBN.
Dorien
Dorien is (online) mindfulness trainer en WerkGeluk coach. Met haar jarenlange ervaring als manager, heeft zij een nuchtere, praktische en heldere aanpak ontwikkeld voor het overbrengen van mindfulness. Dieper inzicht krijgen, nieuwe mogelijkheden ontdekken, rust en kracht ontwikkelen. Lid VMBN Cat.1 Reg. 2016879
Mariëtte
Mariëtte is zeer ervaren als (online) mindfulness trainer en therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Zij heeft meegewerkt aan de ontwikkeling en verbreiding van deze disciplines in Nederland. VMBN Cat.1 Reg. 2013429
Bree
Bree is (online) mindfulness trainer en heeft veel ervaring in het ontwikkelen van programma's op het gebied van ontspanning. Mindfulness is voor haar een manier om rust te vinden en zichzelf te gronden in turbulente tijden. Soms in bredere zin, als levenshouding. Mindfulness helpt haar om zichzelf en de ander te begrijpen en om openheid, mildheid en acceptatie te ontwikkelen. VMBN cat.1 reg. 20171133
MindfulnessFabriek geeft mindfulness trainingen incompany, zoals bij PostNL en UWV

Wil jij het werkgeluk van je medewerkers vergroten door een Incompany Mindfulness Training?

Laat het ons weten. Er is volop wetenschappelijk bewijs dat onze mindfulness trainingen Workplace MT en MBSR je medewerkers helpen om meer ontspanning te ervaren en meer regie te voeren over hun werkzaamheden. Het geheel draagt bij aan plezier en werkgeluk aan de individuele werknemers en op de werkvloer als geheel. Dat zien we terug in de resultaten van de vragenlijsten die wij afnemen bij onze opdrachtgevers en in de beoordelingen van individuele cliënten. Informeer bij onze accountmanager Harrie Zonneveld wat mindfulness training MBSR of een aangepaste training mindfulness voor je werknemers of collega’s kan betekenen.

Contact
Gun je medewerkers en collega's meer ontspanning en regie met een incompany mindfulness training

Neem nu contact op met onze accountmanager.