Incompany Mindfulness Groepstraining MBSR

Wij verzorgen de originele, wetenschappelijk bewezen mindfulnesstraining Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR). Dit is een 8-weeks programma met een duur van gemiddeld 2 tot 2,5 uur per bijeenkomst. De training is bewezen effectief op het gebied van ziekteverzuim en stimuleert werkprive-balans op een positieve manier.

Daarnaast vermindert de training het risico op uitval van personeel. Bovendien leidt het tot een verbetering van stemming, energie en concentratie. Na volgen van de training zijn de werknemers veelal ook nog eens positiever over de werkgever.

 

 

Wetenschappelijk meten van de mindfulness resultaten

Het unieke van hetgeen dat wij aanbieden is dat we de effect van de training onder werknemers kunnen meten. Met een nulmeting, tussentijdse meting en een meting achteraf brengen we in kaart hoe de MBSR training is ervaren en wat het doet met de gemoedstoestand van je collega’s. Je ziet letterlijk het werkgeluk in cijfers en daarmee zul je uiteraard ook op de werkvloer merken. Denk aan hogere productie en efficiëntie.

MindfulnessFabriek-dashboard

Als je als bedrijf of organisatie aanmeldt voor een interne mindfulnesstraining ontvang je van ons toegang tot het MindfulnessFabriek dashboard. Hier kun je de statistieken en vorderingen van de training bekijken met behulp wetenschappelijke opgezette vragenlijst.

MindfulnessFabriek geeft mindfulness trainingen incompany, zoals bij PostNL en UWV

Heb je interesse in een incompany mindfulness training?

Laat het ons weten. Er is volop bewijs dat mindfulness training je medewerkers helpt om meer ontspanning te ervaren en meer regie te voeren over hun werkzaamheden. Het geheel draagt bij aan plezier en werkgeluk aan de individuele werknemers en op de werkvloer als geheel. Dat zien we terug in de resultaten van de vragenlijsten die wij afnemen bij onze opdrachtgevers en in de beoordelingen van individuele cliënten. Informeer bij onze accountmanager Harrie Zonneveld wat mindfulness training MBSR of een aangepaste training mindfulness voor je werknemers of collega’s kan betekenen.

Contact
Gun je medewerkers en collega's meer ontspanning en regie met een incompany mindfulness training

Neem nu contact op met onze accountmanager

Mindfulness training online of op locatie – juist nu. Bekijk de agenda.